Futóvilág

Ezért (lehet) lenyűgöző a szex egy futóval

Ajánló

Bevallom, ebben a megállapításban nem szerepel semmiféle “riszőrcs” center, egyetlen brit kutatót sem tudok felmutatni, és persze arról sincs szó, hogy végigpróbáltam volna az összes ellenkező nemű futót vagy sportolót, milyen a teljesítménye az ágyban.

A következő megállapítások azonban úgy érzem, igazak lehetnek sok futóra, és az állóképességi sportot űzőkre általában. Szóval, ha mondjuk a bringázás vagy az úszás szerelmese vagy, akkor sem kell csüggedned:). Arról nem beszélve, hogy a gyengédségek nyújtása és elfogadása jóval összetettebb ennél. Játéknak azonban megfelelő, főleg mivel igazságtartalom is rejlhet mögöttük.

Miért (lehet) lenyűgöző a szex egy futóval?

 

  • Sokáig bírja a (lepedő)gyűrődést: A minőségi edzettség nemcsak a pályán, hanem az ágyban is hasznára válik. Hosszú futások, egyenletes ritmusok, iramtempók: Minden átültethető, vagy fektethető más területre;)
  • A futás miatt kevésbé stresszes: A rendszeres mozgás kiegyensúlyozottabbá teszi. Futás után könnyebben lazul el, elégedettebb, kevésbé háborgatják a problémák., így nagyobb türelme lesz az érzékiséghez.
  • Érdeklődik a masszázsfogások iránt: Húzódás, izomláz, fájdalom? Számos futó érezhette már, és biztosan keresett megoldást a kellemetlen tünetek enyhítésére. Az egyik legkézenfekvőbb (a szó szoros értelmében) lehetőség a masszázs. Ehhez viszont nem árt ismerni a különböző technikákat. Pláne továbbfejleszteni romantikus terepre is.
  • Kitartó, küzd a céljaiért: Tudja, mit akar elérni, és hajlandó tenni is érte. A hosszú futásokhoz akaraterőre, kitartásra van szüksége. Ez pedig az erotikában is segítségére lehet.
  • Hajlékonyabb, lazábbak az izmai: A nyújtó gyakorlatok pozitívan hatnak az izomzatára, így sokféle pózt kipróbálhatsz vele.

Szóval már csak ezért is megérheti egy futótársat találnod;)

Adam. G. Steve.

1991 óta futok, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Eredményeimmel nem untatnálak... Könyveim: Szenvedély minden lépésben Félmaraton könyv Lefutom a félmaratont Impresszum: Galambos Ádám E.V. 1141 Budapest.Bazsarózsa utca 55. info@futotars.com +36203455393

Témába vág

'Fel a tetejéhez' gomb