Tudástár

5 női futóóra, ami elkápráztat és megkíméli a pénztárcádat

Számtalan női futóóra létezik és begolyózhat a szemed a tengernyi adattól, mire kiválasztod a legjobbat. Hogy megkönnyítsem a dolgod, 5 olyan változatot mutatok, ami nem csak az idődet, a pénztárcádat is kíméli.

Amazfit Bip U Pro – Pink női futóóra

 

Az Amazfit női futóórája

Az Amazfit női okosórája elsősorban azért került bele a fölsorolásba, mert beépített GPS-szel rendelkezik. Ez az, ami számít egy futóóra esetében. A futott táv pontossága így megkérdőjelezhetetlen. Ha a telefonod GPS-ét használod, ha minimálisan is, akadhatnak eltérések.

Az Amazfit Azonban Abszolút elismert kategória. Az elvárt női futóóra funkciókon, mint például

  • kalóriaszámláló,
  • alvásfigyelés
  • menstruációs ciklusfigyelés mellett megkeresi a mobilodat, ha elfelejtenéd hova tetted.

Az edzésfunkciók közül az extrát emelném ki. Ez pedig az intervallum edzés beállításának lehetősége. Így nem kell külön foglalkoznod a pihenőidők számolásával.

Ami igazán csúcs hír. Az ára nem éri el a 30.000 Ft-ot.

Lesd meg itt.

Wibe Niro 2 Pro pulzus-, vérnyomás- és véroxigénmérő multisport női okosóra magyar nyelvű alkalmazással és ajándék milánói pótszíjjal – Pink

 

Wibe Niro Női futóóra

Csinos, inkább sportos beütésű okosóra a Wibe Niro PRo. Ami kifejezetten fontos extra, az a magyar nyelvű alkalmazás. És persze az ajándék milánói pótszíj.

Ha egy igazán full-extrás, minőségi csajos okosórára vágysz, a Wibe legújabb női modellje a legjobb választás számodra! Reszponzív, testreszabható navigációval rendelkezik, rengeteg egyedi számlap designnal, egészségfigyelő, multisport, aktivitásmérő, kifejezetten nőknek készült, és megannyi imádnivaló funkció.

Nagy felbontású OLED kijelző 2.5D Sapphire felülettel
A Wibe Niro 2 Pro okosóra 1,33″ méretű, 360×360 pixel felbontású és nagy fényerejű OLED kijelzővel, teljes érintő felülettel, gyönyörű színekkel, 400 nit-es fénysűrűséggel rendelkezik, alacsony energiaigényének köszönhetően hosszú üzemidőt biztosít.

Ára 26.990.- Ft

Tudj meg Többet

Activa Forever női futóóra arany, aktivitásmérő, pulzusmérő

Női futóóra Activa Forever


Ez az okosóra a maximális igényesség. Acél óraház fém szíjjal. Gyönyörű. A dizájn, ahogy a képen is látszik változtatható. A pulzusmérést 24 órán át biztosítja.

Ami extra még az Activa Pure-hoz képest, hogy van benne menstruációs periódus emlékeztető, illetve normál használat mellett 5 napot bír töltés nélkül. Akkor is nyugodtan használhatod, ha úszni mész.

És szemben a Pure-ral ha csak egy-egy edzésre használod, a nap többi részében „pihen” (vagyis Standby üzemmódban van)  akkor 15 napig is kihúzza anélkül, hogy töltőt látna.

Az ára pedig még a 25.000 Ft-ot sem éri el.

Tudj meg Többet

Női futóórák 20 ezer forint alatt

Ebbe a kategóriába a ProWear okosóra futáshoz készített termékpalettájáról ajánlanék 2 lenyűgöző darabot.

Az első a ProWear Q9 női okosóra

női futóóra ProWear Q9

A legnagyszerűbb extrája hogy magyar nyelvű alkalmazás jár hozzá. Már, ha az ajándék pótszíj nem lenne elég meggyőző. A többi jobbára az elvárt funkcionalitást hozza.

Alapvető funkciók:
– Hívás jelzés
– SMS jelzés
– Bluetooth csatlakozás
– Kameravezérlő
– Alkalmazás értesítések
– Elvesztés figyelmeztető
– Készülék kereső funkció
– Ébresztő
– Emlékeztető beállítás
– Idő/dátum kijelzés

Egészség funkciók:
– Pulzusmérő
– Vérnyomásmérő
– Folyadék bevitel emlékeztető
– Gyógyszer emlékeztető

Aktivitásmérő funkciók:
– Alvásmonitor
– Kalória számláló
– Lépésszámláló
– Megtett távolságmérés
– Multisport
– Running mód
– Mozgás emlékeztető

És még csak 18.000 Ft-ot sem kell kiadnod érte. Lesd meg itt. 

A másik a ProWear Band S5 női futóóra

ProWear Band női futóóra

 

A pénztárcabarát női okosórák sorát egy szerényebb, ám ezzel együtt tiszteletre méltó dizájnnal és bőséges funkciókkal megáldott futóórával zárjuk. A fentebb felsorolt Q9-es társához képest a véroxigénszintedet is csekkolhatod vele. Vízállósági mutatója pedig jobb. IP68-as. Ami Annyit jelent, hogy úszáshoz, tusoláshoz, és így akár mosogatáshoz is nyugodtan viselheted.

Ezért a női futóóráért 15 ezer forintot sem kell kiadnod. Ennek oka a letisztult dizájnban, a kisebb kijelzőben, valamint az ajándék pótszíj nélküli ajánlatban keresendő.

Kukkantsd meg itt. 

 

És egy kakukktojás! Valószínűleg ez a legjobb női futóóra, ha a pénz nem akadály

 

Női futóóra a Garmintól

Ez az óra illik a legkevésbé a képbe. Elkápráztatni biztosan el fog, a pénztárcádat azonban véleményesen kíméli csak. Ha okosórát keresel futáshoz, és a pénztárcád elbírja, akkor egyértelműen a Garmin Venus2S Rose Gold változatát javaslom. Egyéni vélemény ugyan, de ez tényleg a csúcskategória. Saját egyedi edzéstervek összeállítása, telefonkeresés, hiperkönnyű kialakítás, szívritmuszavar figyelmeztetés. Gyorsulásmérő. Iránytű. Fizetni is tudsz vele. Az ára viszont bőven 100.000 Ft Fölött van.

Még több női okosóra futáshoz a FutótárShopban.

 

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve

Témába vág

'Fel a tetejéhez' gomb