Kezdő vagyok

Izgalmas kihívás kezdő futóknak 1 hónap után

Ajánló

Kezdő futóként először a fokozatosság elvét kell betartanod. Ahhoz, hogy jöjjenek az eredmények és valóban fejlődhess, rendszeressé kell tenni a futást, a mozgást az életedben. Itt Írtunk bővebben arról, hogyan fuss kezdőként, hogy másnap is kedved legyen felkelni. Miután végeztél az első hónap ráhangoló edzéseivel, ideje, hogy nekiveselkedj egy izgalmas kihívásnak.

Izgalmas kihívás kezdő futóknak (1. Hónap).

Szerencsés, ha megkérsz valakit, hogy kísérjen el erre a tesztre. Indítsd el a stoppered, és kezdj futni beszélgető tempóban. Mesélj folyamatosan a kísérődnek, vagy, ha nincs veled senki (és nem akarod, hogy furán nézzenek rád, amiért magadban beszélsz) figyelj a légzésedre, és amikor nem vagy képes tovább beszélni (persze nem azért, mert elfogyott a mondanivalód), akkor állj meg.

Értékelés

Hány percig bírsz futni?

5 – 10 perc = Átlagos
11 – 15 perc = Jó
16 perc felett = Kiváló

Adam. G. Steve.

1991 óta futok, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Eredményeimmel nem untatnálak... Könyveim: Szenvedély minden lépésben Félmaraton könyv Lefutom a félmaratont Impresszum: Galambos Ádám E.V. 1141 Budapest.Bazsarózsa utca 55. info@futotars.com +36203455393

Témába vág

'Fel a tetejéhez' gomb