Futóvilág

Megdöbbentő! Így segít a futás szorongás és pánikbetegség ellen

Ajánló

Súlyos témát hoztam, melyet (sajnos) személyes történeten keresztül mutatok be Neked. A futás szorongás ellen vajon mennyire lehet hasznos? Elmondom az alábbi videóban.

Futás szorongás ellen

A szorongás és / vagy pánikbetegség temérdek embert érint. Lehet, hogy Te is közéjük tartozol, csak nem akarod, nem mered magadnak bevallani. Sajnos személyes tapasztalattal tudlak segíteni, hogyan segíthet a futás vagy általában a sport a szorongás, pánikbetegség ellen. Elmesélem, hogyan tudod sikerrel alkalmazni a futást akár kezdőként, akár több éves futótapasztalattal, hogy mihamarabb legyűrd a démonjaidat.

Ha van kedved, iratkozz fel a Youtube csatornánkra. Hasznos és ingyenes infókat kapsz a futás és a testi/lelki egészség megőrzésének témájában. KLiKKeLj ide a feliratkozáshoz!

futas

Az okos futó olvas is..

Kérj azonnali blogértesítőt,
és meglepünk egy ajándékkal.

Kérlek, add meg az email címed itt:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről. Marketing anyagot nem küldünk részedre. Adatkezelési irányelveinket itt találod. 

A Szerzőről:

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve

Témába vág

'Fel a tetejéhez' gomb