Félmaraton

Ez a legizzasztóbb félmaraton edzésterv, amit valaha írtam

Ha félmaratonra készülsz, és nem szeretnél felsülni, komolyan kell venned a felkészülést. Ehhez jó egy félmaraton edzésterv követése. Amire viszont még hevesebben bólogathatsz, hogy sokszor embert próbáló feladat hónapokon keresztül motiváltnak maradni, pláne akkor, ha nincs pontos iránymutatásod. Hogy milyen félmaraton edzéstervet kövess. Esetleg magad szerkeszted az edzéstervet.

Egy korábbi velős cikkben összeszedtem mindent, amit tudnod kell a sikeres félmaratonhoz, ebben a mostaniban minden részletre nem térek ki, hanem elsősorban a félmaratoni edzéstervvel foglalkozom.

Méghozzá egy olyan különleges variációval, amivel képes lehetsz hosszútávon fenntartani a lendületedet.

Kinek ajánlott ez a 24 hetes félmaraton edzésterv?

Mivel 6 hónapos edzéstervről van szó, nyilvánvalóan nem teljesen kezdők számára ajánlott. Elsősorban azoknak nyújthat segítséget, akik már legalább fél éve futnak heti 3 alkalommal. A táv tekintetében pedig minimum 5-6 kilométer megy nekik stabilan.

Ha egyelőre idáig még nem jutottál el, akkor a félmaraton kezdő edzéstervet ajánlom Neked a Félmaraton gyorstalpaló program keretében.

Ez a félmaraton edzésterv egyik különlegessége, hogy nem csak futni fogsz benne. Ez adja majd a felkészülés sava borsát, mert megteremti a változatosságot. Sőt, egyenesen az izgalmat.

Mit érhetsz el a Futótárs Félmaraton 24 hetes edzéstervével?

Csupa szuper dolgot. Mily meglepő, ugye?:). Viccet félretéve lássuk a legfontosabbakat.

  • Az izgalmas edzésterv miatt könnyebben veszed rá magad a futásra és az edzésre
  • Emiatt gyorsabban fejlődhetsz
  • Fejlesztheted a futógyorsaságodat
  • Magabiztosabbá válsz a félmaratoni felkészülésben
  • Lesz egy iránymutató a kezedben, amihez visszanyúlhatsz, ha szükséges.

És, ahogy az kötelező, nem csak az én megnyugtatásomra, hanem egyébként is:

Az itt bemutatott félmaraton edzésterv versenyzői tapasztalattal, összesen 30 év futómúlt tudásával készült, ennek ellenére a te saját felelősséged, hogy miként végzed el. Semmilyen egészségügyi következményért nem tudom vállalni a felelősséget, pláne, ha helytelenül jársz el vele kapcsolatban.

Viszont kérlek, kérdezz bármikor, ha kétségeid merülnének fel, vagy tanácsra lenne szükséged. Az oldal bal alsó sarkában lévő Messenger ikonra kattintva tudunk kommunikálni. Fontos viszont, hogyha nem vagy bejelentkezve a Facebookra, és úgy írsz, kérlek írj elérhetőséget, ahová válaszolhatok, különben nem tudok visszaírni:).

Ez az edzésterv a Félmaraton könyvben szerepel.

felmaraton edzesterv

Ha tetszett, akkor egyenesen imádnád a Félmaraton könyvet, amiben hasonló stílusban írok 3 egyéni félmaratoni felkészülésről edzéstervekkel kidolgozva, és rendesen megtömve hasznos infókkal, amik könnyebbé teszik a félmaratoni felkészülésedet.

Adam. G. Steve.

1991 óta futok, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Eredményeimmel nem untatnálak... Könyveim: Szenvedély minden lépésben Félmaraton könyv Lefutom a félmaratont Impresszum: Galambos Ádám E.V. 1141 Budapest.Bazsarózsa utca 55. info@futotars.com +36203455393

Témába vág

'Fel a tetejéhez' gomb

TÖLTSD LE MOST AJÁNDÉKBA!

Ők már jól jártak a FutótárShopban.