Tudástár

5 női okosóra, ami még a pasikat is lenyűgözi

Amikor okosórát választasz futáshoz vagy bármilyen más sporthoz ma már nem csak a funkciók jönnek szóba. Kinek lenne kedve napközben stílusos órát hordani, majd sportórára váltani futás előtt. Persze megoldható, de többségünket nem veti fel a pénz, szóval érdemes olyan mellett dönteni, ami egyszerre szolgálja ki az igényeket.

Összegyűjtöttem Neked 5 női okosórát, ami funkciógazdagságát tekintve a pasikat is lenyűgözi

 

Bár, ha őszinte akarok lenni nem csupán a technikai nyalánkságok, hanem a dizájn is rabul ejthet egy pasit ebben az 5 sportóra vonatkozásában. Nyilván nem azért, mert hordaná, de lenyűgözően mutat a női csuklón az alábbi órák bármelyike.

Activa Pure női okosóra arany-szilikon, aktivitás, pulzus, vérnyomásmérő

A kinézet vagy megfog vagy nem. Engem speciel lenyűgözött. Ami a specifikációkat illeti a Bluetooth hatótávolsága 8-10 méter, ami főként fitnesz gyakorlatok esetén előnyös. Mivel nem kell a telefonodat magad mellett tartanod, miközben edzel.

Vízálló.Az akkumulátor normál használat mellett 1-2 napot bír. Ha csak mondjuk 1 órás edzéshez hordod, akkor 5 nap is elmehet töltés nélkül.

Kompatibilis: Android 4.4 vagy annál újabb. IOS 8.0 vagy annál újabb telefonokkal.

Tudj meg Többet

 

Activa Forever női okosóra arany, aktivitásmérő, pulzusmérő


Ez az okosóra a maximális igényesség. Acél óraház fém szíjjal. Gyönyörű. A dizájn, ahogy a képen is látszik változtatható. A pulzusmérést 24 órán át biztosítja.

Ami extra még az Activa Pure-hoz képest, hogy van benne menstruációs periódus emlékeztető, illetve normál használat mellett 5 napot bír töltés nélkül. Akkor is nyugodtan használhatod, ha úszni mész.

És szemben a Pure-ral ha csak egy-egy edzésre használod, a nap többi részében „pihen” (vagyis Standby üzemmódban van)  akkor 15 napig is kihúzza anélkül, hogy töltőt látna.

Tudj meg Többet

 

Activa Touch női sport okosóra fekete szilikon, EKG, vérnyomásmérés

 

Ez az óra elsősorban a sportos jelleget képviseli. Inkább a funkciók, mintsem a szépség dominál. Bár azt sem lehet mondani, hogy ne lenne divatos.

A beépített aktivitásmérő a nap 24 órájában rögzíti a lépésszámot, megtett távolságot és az elégetett kalóriát. Az EKG mérő funkciót elindítva, a mérés után azonnal megnézheted az adatokat. Ha rendellenes képet érzékel az óra, akkor figyelmeztet is.

Töltő nélkül 5 – 7 napig bírja rendes használat mellet és
10 – 15 napot húz ki standby módban. Bluetooth kapcsolatra képes természetesen, és az alábbi mobil operációs rendszerekkel kompatibilis: Android 4.4 és IOS 8.2 vagy felette.

Tudj meg Többet

 

Wibe Niro Mini pulzus-, vérnyomás- és véroxigénmérő multisport okosóra magyar nyelvű alkalmazással – Pink

 

Újabb gyöngyszem a női okosórák palettáján, már ami a külsőt illeti. Kifejezetten nőknek készült.
Kecses és filigrán vonalvezetése teszi igazán nőiessé. De nem csak megjelenése, hanem a funkciói is igazán csajosak. A számlapjai cserélhetők.

A Wibe egyik legújabb modellje igazi társad lesz a mindennapokban, rengeteg egyedi számlap designnal, egészségfigyelő, multisport, aktivitásmérő és menstruációs ciklus követővel. Sportfunkciók is bőségesek.

Méretek: Szíj Szélessége: 18 mm, órával együtt 38 mm. A szíj hossza 245 mm.

Tudj meg Többet

 

 

Wibe Niro 2 Pro pulzus-, vérnyomás- és véroxigénmérő multisport okosóra magyar nyelvű alkalmazással és ajándék milánói pótszíjjal – Pink

 

Csinos, inkább sportos beütésű okosóra a Wibe Niro PRo. Ami kifejezetten fontos extra, az a magyar nyelvű alkalmazás. És persze az ajándék milánói pótszíj.

Ha egy igazán full-extrás, minőségi csajos okosórára vágysz, a Wibe legújabb női modellje a legjobb választás számodra! Reszponzív, testreszabható navigációval rendelkezik, rengeteg egyedi számlap designnal, egészségfigyelő, multisport, aktivitásmérő, kifejezetten nőknek készült, és megannyi imádnivaló funkció.

Nagy felbontású OLED kijelző 2.5D Sapphire felülettel
A Wibe Niro 2 Pro okosóra 1,33″ méretű, 360×360 pixel felbontású és nagy fényerejű OLED kijelzővel, teljes érintő felülettel, gyönyörű színekkel, 400 nit-es fénysűrűséggel rendelkezik, alacsony energiaigényének köszönhetően hosszú üzemidőt biztosít.

Tudj meg Többet

Mennyire volt hasznos?

0

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve

Témába vág

'Fel a tetejéhez' gomb