Adam G. Steve

Ajánló

Adam G. Steve: Lélekfókuszú futó, tréner, a Futótárs oldal alapítója, számos futószakmai könyv szerzője. Az Adam G. Steve csupán írói álnév. Polgári nevéből (Galambos Ádám István) áll össze.

adam g. steve1982. május 8-án született Budapesten. 1991-ben kezdett futni a Postás Sportegyesület színeiben, Zuglóban. Majd két évtizedes versenyzői pályafutása során 10+ Budapest Bajnoki érmet, 2 országos bronzérmet, számos előkelő helyezést ért el, közép -és hosszútávon egyaránt.

Ezek mellett tömegfutóversenyeken is részt vett. Legjobb eredménye 2001-ből 1:18:36-os időeredménnyel egy remek félmaraton.

 

A Futótárs.com megalapítása

A Futótárs kezdetben Futópartner néven indult el 2007-ben. Abszolút kezdetleges honlapként manuálisan kerültek fel rá a regisztráló futók adatai, akiket még az iwiw közösségi portálon keresztül próbáltam elérni.

Első futós könyvemet (Nem szégyen a futás, de hasznos 2009.) is ezen keresztül értékesítettem.

A Futótárs aztán éveken át a Ning.com közösségi weblap szolgáltatáson keresztül futott. De az is pusztán barkács megoldásnak tűnt.

Ezt követően kezdtem bővíteni a tudásomat a honlapszerkesztés terén, illetve a Facebook magyarországi betörése is megnyitotta a lehetőségeket. Így átköltöztünk saját honlapra a Futotars.com domain alatt.

Cikkek, tudásanyagok a Futótárson már Adam G. Steve-ként

A Szenvedély minden lépésben, valamint a Félmaraton könyv már Adam G. Steve szerzői név alatt jelent meg. Ekkorra bővülni kezdett a Futótárson megjelenő blogos tartalom, amely zöme szórakoztató és tanító jellegű is volt.

A könyvekből 500 és 1000 példány között fogyott nagyjából, miközben személyi edzéstervek, tanácsadásokra is igény mutatkozott a futók részéről.

A Futásakadémia megalapítása

A Futásakadémia (2022.12.20-tól) tematikus futós képzéseket kínál, hogy a futók lézerpontossággal és kimagasló hatékonysággal fejlődhessenek az általuk kitűzött célért.

Az Akadémián ingyenes tudásanyagok mellett, prémium odafigyelést kínáló fizetős tartalmakkal is segítünk elégedettebb futóvá válni.

Ezeken túlmenően a kurzusok nem csupán testileg, lelkileg is segítik a kiteljesedésedet. Hogy valóban a maximumot hozhasd ki magadból a futás hathatós támogatásával.

Adam G. Steve és a Futótárs küldetése

Ebben a videóban elmesélem, hogy mi volt az az EGYETLEN MONDAT, amit az edzőm mondott nekem 1991-ben egy bemelegítés alkalmával, és azt hogyan használtam föl később az életem számos területén.

Ez a meghatározó élmény nemcsak a temérdek szuper eredmény (budapesti és országos bajnokságok, tömegversenyek) elérésében, hanem a személyiségem fejlesztésében, az életemben előforduló győzelmek és vereségek feldolgozásában is segített.

Ezt szeretném Neked is átadni. Nem csak száraz edzésterveket, a futásteljesítményed növelése érdekében, hanem a lelkedet is edzésbe fogva olyan életszemléletben részesíteni, amivel végre valóban GYŐZTES típusú emberré válhatsz.

 

Az okos futó olvas is..

Kérj azonnali blogértesítőt,
és meglepünk egy ajándékkal.

Kérlek, add meg az email címed itt:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről. Marketing anyagot nem küldünk részedre. Adatkezelési irányelveinket itt találod. 

A Szerzőről:
'Fel a tetejéhez' gomb