MM Duplazo 4

Végre Neked is sikerülhet maximálisan kihasználni a futás léksimogató hatását, és teljes életet élni!

Nevezz be a Futással a lélekért virtuális Futásra,
és legyél Te a következő bálvány.

figure

Nevezz be a gyönyörű éremért és bónuszokért:

100 db bónuszos nevezés érhető el.

Kattints a nagy piros gombra és nevezz be most. A futásodért a fenti gyönyörű érmet kapod mesés szalaggal.

BENEVEZEK MOST A BÓNUSZOKÉRT!

Mi ez az egész Futással a lélekért Futás?

Miért éri meg nekem? Miért nevezzek be rá?

A rendszeres futás segítségével végre megteremtheted a lelki harmóniát, egyben Te lehetsz a következő bálvány, aki utat mutat a szeretteinek.

A Futással a lélekért virtuális futás résztvevőjeként pedig arra is van lehetőséged, hogy szélesebb körnek segíts a futásoddal. 

Tudod, hogy például szülőként mekkora felelősséged lehet abban, hogy mit mutatsz a gyerekeidnek? Hogy mit idéz elő bennünk, ha egy folyton görcsölő valakit látnak maguk mellett, aki elrejti a problémáit, vagy nem mer szembeszállni a saját démonaival? 

Mi lenne, ha nem keserítenéd tovább a saját és körülötted élők életét, hanem rendszert vinnél az életedbe? Ennek első lépcsőfoka lehet a rendszeres sportolás. 

Ha már futsz, tudod miről beszélek, amikor azt mondom, hogy akár egy fél óra futás is fényvekkel előrébb viheti az életkedvedet, energiával tölt fel, tisztábban látod a világodat. 

Ebben segít a Futással a lélekért virtuális Futás is.

Megmutatja, hogyan építsd az életedbe a futást, és csurig tölt pozitív élményekkel, amelyektől a szürke hétköznapok tarka rét színében pompáznak, a sötét felhőket pedig legyintéssel tovább lököd a fejed fölül. 

Akár lépcsőzetesen is építkezhetsz a kisebb távoktól a nagyobbak felé haladva. Közben lenyűgöző szépségű érmet/érmeket és örökzöld értékű bónuszokat kapsz, amit nem csak a futásban használhatsz fel. 

Hogyan működik a

Futással a lélekért virtuális Futás?

Mit kell tudni róla? 

figure

1. A futáson bárki elindulhat saját felelősségre.

A Futással a lélekért virtuális Futáson saját felelősségére bárki elindulhat.  Akkor is jöhetsz, ha most kezdtél futni, és az első 5K-ra hajtasz, de akkor is, ha a félmaraton a célod. 

Bárkit várunk. Felnőtt, gyerek, család, kutya, cica, tengerimalac... Mindeki jöhet, aki teljesíteni tudja a kiválasztott távot. 

2. Egy futóverseny, ahol nincs eredményhirdetés.

Lelke mindenkinek van, és valamennyire mindenkinek egyedi. Ez a futás arról szól, hogy minél többen megízleljék a rendszeres futás, sportolás pozitív lelki hatását. Ezért mindenki egyenlő. Nincs külön díjazás a leggyorsabbaknak, és nincs nemek közti bontás sem.  A Futással a lélekért virtuális Futás a futás nyújtotta jutalomról szól. A lelki, testi egészségről.

figure figure
figure figure

3. A távot bárhol teljesítheted, ahol Neked tetszik.

A választott távot bárhol teljesítheted, ahol Neked kényelmes. Akár az otthonod környékén, akár futópadon, a hely nem lehet akadály. Ahogy a tempó sem, hiszen a lényeg az, hogy mozogj, és tedd meg a kitűzött és elvállalt távot. 

Távok: 5 km, 10km, 21 km. Vagyis félmaraton a legnagyobb távunk. 

4. Egy rólad készült fotóval, és mellette a megtett távval és azok adataival igazold a teljesítést.

Ahhoz, hogy megkapd a nevezéshez járó gyönyörű érmet, legkésőbb a befejező dátum napján éjfélig fel kell töltened a fotót a megadott helyre. Ennek az űrlapnak az elérhetőségét a nevezésről szóló visszaigazoló email-ben pontosan megírjuk Neked. 

figure figure

Hogyan lehetsz bálvány a szeretteid és mások számára, ha elindulsz a
Futással a lélekért virtuális Futáson?

Szeretnéd egészen biztosan tudni…

….hogy Nálad ez hogyan fog működni?

…hogy miként segíthetsz konkrétan ezzel a futással saját magadon és másokon?

Azzal, hogy részt veszel a futóversenyen megadod magadnak az esélyt, hogy fokozatosan haladva nagyobb és nagyobb távokra készülj fel anélkül, hogy nagyközönség elé kéne lépned, vagy elhagynod a saját környezetedet. Ezzel könnyebben kaphatsz motivációs lökést a folytatásra, amennyiben kezdőként vágnál bele a futásba. 

Másodrészben a rendszeres mozgás felé is könnyebben nyílik meg az út, ez pedig remek példa lesz a környezeted számára. Megmutatod nekik, hogy mennyivel kiegyensúlyozottabb vagy, amikor sportolsz. Ezzel őket is a rendszeres futás felé lökheted

Egyik bónuszunk segítségével terjesztheted az igét. A Futótárs kb 40 ezres Facebook oldalára és folyamatosan fejlődő Youtube csatornájára felkerülhet egy interjú Veled, melyben feltárhatod gondolataidat, elmesélheted személyes történetedet, ami örökzöld motivációs eszközként fennmarad az utókor számára. 

MOST 2 db különleges BÓNUSZ jár,

ha benevezel a Futással a lélekért virtuális Futásra!

figure

#1 BÓNUSZ:

101 kihívás futóknak
A motiválógépezet 
(e-könyv)

Kezedbe adok 101 játékos kihívást, amivel turbó fokozatba állíthatod a futáshoz kulcsfontosságú izmaidat. Ez az e-könyv nem csupán futós gyakorlatokat tartalmaz, hanem temérdek funkcionális erősítő, stabilizáló edzéstechnikát is, amelyekkel például legendássá fejlesztheted a futómozgásodat. Ezt a bónuszt azonnal a nevezési összeg beérkezése után megkapod. 

1990 Ft értékben
AJÁNDÉK

figure

#2 BÓNUSZ:

Írásos vagy videós interjú Veled a futás után (Opció)

Amennyiben szeretnéd, elmesélheted a saját történetedet. Miért kezdtél el futni? Miben segített Neked lelkileg, hogyan változtatta meg az életed? Ezzel inspirálhatsz másokat a kezdésre, és Te lehetsz a bálvány, akit eddig senki nem ismert, és kiderülhet, hogy hegyeket tudnak megmozgatni mások a Te segítségeddel. Ismertté válhatsz futós berkekben, ami akár egy új karrier felé is vezethet Téged. Az interjúra előre egyeztetett időpontban kerül sor, és felvesszük, tehát nem élőben megy. 

AJÁNDÉK

Mennyibe kerül a nevezés a Futással a lélekért virtuális Futásra és mit tartalmaz az ár?

A nevezési díj 7990 Ft, mely az alábbiakat tartalmazza: 

A nevezési díjban megszerzheted ezt a lenyűgöző szépségű egyedi érmet. A szám a választott távnak megfelelően változik benne. 

A nevezési összeg beérkezése után (kártyás fizetés esetén lényegében azonnal) megkapod az 1990 Ft értékű bónuszt. A 101 kihívás futóknak e-könyvet, amit letölthetsz. 

A második bónuszod, az interjú a futás lezárása utáni hetekben előre egyeztetett időpontban történik majd. Ez opcionális természetesen. 

Valamint egy 20%-os kupont, amit beválthatsz a Futásakadémia by Futótárs képzéseire, tanfolyamaira.  

figure
 

A nevezési díj tartalmazza
az érmet (a választott táv szerint)
+ szalagot, és a bónuszokat:

7.990 Ft + Szállítási költség

BENEVEZEK A BÓNUSZOKÉRT!

Távok, helyszín, időpont

Távok: 5 km, 10 km, 21K.

Helyszín: Bárhol, ahol jólesik a futás.

Időpont: 2023. szeptember 18-24.

Ki áll a Futással a lélekért virtuális Futás mögött? 

 

 

adam g. steve

Adam G. Steve

A Futótárs.com alapítója

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője.

 

 

NEVEZÉSI LAP A FUTÁSSAL A LÉLEKÉRT VIRTUÁLIS "FUTÓVERSENYRE"

A nevezés menete:

  1. Kérjük töltsd ki a bal oldali regisztrációs űrlapot. A postázáshoz válassz egy Hozzád közel eső FoxPost automatát. Az érmet oda fogjuk küldeni a rendezvény lezárása után.
     
  2. A választott fizetési mód szerint kérjük rendezd a nevezési díjat.
     
  3. Visszaigazolást küldünk a sikeres nevezésről, és megküldjük az információkat valamint az azonnal letölthető bónuszodat.
     
  4. Az érmet az esemény határidejének vége után adjuk fel az általad választott FoxPost automatába. Várható érkezés 10 napon belül. 

Gyakori kérdések és válaszok

Milyen applikációt kell használnom?
Bármilyen fittnesz app megfelel, ami a távot méri, és képet is tudsz vele készíteni a mozgás után. 

Mi van, ha benevezek, de mégsem tudok indulni a versenyen?
A teljesítésre egy heted van, ekkor várjuk az eredményeket. Ha bármilyen okból nem tudod teljesíteni, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@futotars.com címen. 

Csak Magyarországról indulhatok a versenyen?
Indulni bárhonnét tudsz, de mielőtt beneveznél, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@futotars.com címen, mert alapesetben olyan helyre szállítunk érmet, ahol található Foxpost automata. Az adott országnak megfelelően változhat az ár, ezért kell megbeszélnünk a részleteket külföldi cím esetén. 

Hová töltsem föl a képet a futásomról?
Az ezzel kapcsolatos infókat a nevezés visszaigazoló emailben küldjük ki részedre. 

Nem szeretném, ha interjút készítenétek velem. Ez kötelező? 
Természetesen nem, ez opció. Jelöld be a nevezési lapon, hogy szeretnéd -e vagy sem. 

Nevezz be Most!
 

figure

Futással a lélekért nevezési lap

Futással a lélekért nevezési díj (FALVF23)

7 990 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási módot!
Szállítási költség:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
'Fel a tetejéhez' gomb