MOST NEKED IS SIKERÜLHET GYORSABBAN ÉS KÖNNYEBBEN FUTNI JÁTÉKOS KIHÍVÁSOK SEGÍTSÉGÉVEL!

Ha igazi futásrajongó vagy, bizonyára egyetértesz velem, hogy halál idegesítő irdatlan mennyiségű kilométert futni, és közben lepkeéletű fejlődést elérni.

Ne felejtsük el azt se, hogy sótlan edzéstervekkel előbb utóbb fogvájó érzés lehet futócipőt húzni.

És még valami. A tömérdek állóképességi gyakorlat mellett létezik egy kulcsfontosságú tényező, ami béklyót köt a gyorsulásodra, ennek ellenére a futók több mint 90%-át hidegen hagyja.

Nézd meg a videót vagy görgess tovább.

Ne érd be lassú fejlődéssel! Érj el robbanásszerű eredményt akár 1 hónap alatt!

Zsibbadásig edzel, mégsem futsz úgy, mintha mindig hátszeled lenne?

 

Ebben a könyvben (pdf) megmutatom, hogyan tudsz topszínvonalú fejlődést elérni pusztán játékos futós kihívások segítségével. Kezdőként is bámulatosan működő technikákat tanulhatsz meg, melyekkel rövidvágtában juthatsz el az első 5 kilométeredig.

Haladóként pedig kincseskamrában érzed majd magad a bőséges edzéscsemegék láttán.

 

Számolj le a sótlan edzésekkel és a kiégéssel! Fűszerezd meg a futásaidat ezzel a motiválógépezettel

 

Dög unalmas hosszúkkal aligha csigáz fel az edzés. Hamar elveszítheted a motivációdat, még ha konkrét versenyre készülnél is.

Tedd szívedre a kezedet…

Néha kínszenvedés lehet rávenni magad a futásra. És oké, hogy kikapcsolsz a futás alatt, vagy a részidőket lesed, de így is előfordulhat, hogy hónapok/évek múltán elveszíted a motivációdat, hiába tűzöl ki magad elé újabb célokat.

Szükséged van részsikerekre. 

A 101 kihívás futóknak könyvvel ezeket pikk-pakk elérheted.

Nézz ezentúl mindig CSILLOGÓ SZEMMEL a következő futóedzésedre. Ebben segít a könyv. A motiválógépezet, ami berobbantja a benned rejlő versenyzőt, nyerő típusú embert farag belőled és turbó fokozatba kapcsolja az általános fizikális erőállapotodat a futás szempontjából kulcsfontosságú izmok és keringés tekintetében.  

 

 

Szakíts a gyatra futótechnikával! Erősítsd meg velünk a tökéletes futómozgáshoz kulcsfontosságú izmaidat, és fejleszd legendássá a futómozgásod!

 

Hajtasz, mint az őrült, mégsem érzed az áttörő fejlődést? Ez lehet az oka.

 

Ha nem fejleszted a futómozgásodat, hiába gyötröd magad és jársz ólomlábakon az edzések utáni napon. A futók több mint 90%-át hidegen hagyja a futás szempontjából kulcsfontosságú izmok erősítése.

Szerintem téged is fejbe kólint a felismerés, hogyha javítasz a futótechnikádon, azzal ugyanakkora erőkifejtés mellett nagyobbakat léphetsz! Mintha minden lépésedre hátszél kapna a lábad alá. A könyvben seregnyi kihívás szerepel, ami a futás szempontjából kulcsfontosságú izmaidat kapcsolják turbó fokozatba

 

Rendeld meg most!

'Fel a tetejéhez' gomb