MOST NEKED IS SIKERÜLHET GYORSABBAN ÉS KÖNNYEBBEN FUTNI JÁTÉKOS KIHÍVÁSOK SEGÍTSÉGÉVEL!

Ha igazi futásrajongó vagy, bizonyára egyetértesz velem, hogy halál idegesítő csak edzeni, és közben lepkeéletű fejlődést elérni.

A tömérdek állóképességi gyakorlat mellett ráadásul létezik egy kulcsfontosságú tényező, ami béklyót köthet a gyorsulásodra, ennek ellenére a futók több mint 90%-át hidegen hagyja.

És azt se felejtsük el, hogy sótlan edzéstervekkel előbb – utóbb még a motivációdat is elveszítheted. 

Akkor pedig marad a lelkifurdalás, és az önmarcangolás, amiért nem tudsz eleget edzeni.

Nézd meg a videót vagy görgess tovább!

Ne érd be lassú fejlődéssel! Érj el robbanásszerű eredményt akár 1 hónap alatt!

Zsibbadásig edzel, mégsem futsz úgy, mintha mindig hátszeled lenne?

Pedig nem is olyan nehéz topszínvonalú fejlődést elérni, ha a megfelelő gyakorlatokat és edzésmódszereket használod.

Ezek mindegyike elérhető a számodra, azonban nem mindegy, hogy hogyan, milyen formában találkozol velük. Ha az unalomig ismételt gyakorlatokat próbálod lenyomni a saját torkodon villámgyorsan beleunhatsz.

Rosszabb esetben türelmetlen leszel, és egy elhamarkodott edzésterv miatt lesérülsz, aztán hónapokra kidőlsz, mielőtt igazán megízlelhetted volna a futás édes ízét.

Számolj le a sótlan edzésekkel és a kiégéssel!

Dög unalmas hosszúkkal aligha csigáz fel az edzés. Hamar elveszítheted a motivációdat, még ha konkrét versenyre készülnél is.

Tedd szívedre a kezedet…

Néha kínszenvedés rávenni magad a futásra. És oké, hogy kikapcsolsz a futás alatt, vagy a részidőket lesed, de így is előfordulhat, hogy hónapok/évek múltán elveszíted a motivációdat, hiába tűzöl ki magad elé újabb célokat.

Szükséged lenne részsikerekre, amelyek a versenyszezon közben is éberen tartanak!

Mennyivel jobb lenne, ha CSILLOGÓ SZEMMEL várnád a következő futóedzésedet. Ha lenne valami, ami afféle motiválógépezetként működne. Berobbantaná a benned rejlő versenyzőt, nyerő típusú embert faragna belőled. És mindig elővehetnéd, ha úgy érzed, megtorpantál.

Szakíts a gyatra futótechnikával! Erősítsd meg velünk a tökéletes futómozgáshoz kulcsfontosságú izmaidat, és fejleszd legendássá a futómozgásod!

Hajtasz, mint az őrült, mégsem érzed az áttörő fejlődést? Ez lehet az oka.

Ha nem fejleszted a futómozgásodat, hiába gyötröd magad és jársz ólomlábakon az edzések utáni napon. A futók több mint 90%-át hidegen hagyja a futás szempontjából kulcsfontosságú izmok erősítése, és a futótechnikájuk tökéletesítése.

Szerintem téged is fejbe kólint a felismerés, hogyha javítasz a futótechnikádon, azzal ugyanakkora erőkifejtés mellett nagyobbakat léphetsz! Mintha minden lépésedre hátszél kapna a lábad alá.

Ha a futás szempontjából kulcsfontosságú izmaidat rendszeresen erősíted, és a futótechnikádat legendássá fejlesztő gyakorlatokat is végzel, megsokszorozhatod a futógyorsaságodat.

Ahhoz, hogy gyorsabban fejlődj, motivált maradj és a futómozgásod is fejlődjön, olyan egyszerű, játékos gyakorlatokra van szükséged, amelyek színt visznek az edzéseidbe, miközben célirányosan segítenek a fejlődésben.

Galambos Ádám vagyok. Alias Adam G. Steve. Korábbi közép -és hosszútávfutóként, versenyzőként feladatomnak érzem, hogy azt a tudást, és tapasztalatot, amit a futás révén szereztem, Neked is átadjam.

Nem akarom, hogy úgy érezd, a szép futómozgás, a most elképzelhetetlennek tűnő fejlődés csak az extrán tehetséges futók kiváltsága.

Szomorú lennék, ha azok közé tartoznál, akik szerint a futás unalmas, mert bágyatag, fantáziátlan edzéstervekkel próbáltál egyről a kettőre jutni.

Talán kipróbáltál már...

  • néhány edzéstervet, de egyik sem hozta a várt eredményt.
  • esetleg egyikkel – másikkal előbbre jutottál, de úgy érezted, maradt még benned potenciál.
  • saját edzővel dolgoztál együtt, azonban egy idő után nem engedhetted meg magadnak.

Ezért írtam meg magyar bajnok edző barátom segítségével a 101 kihívás futóknak e-könyvet, hogy olyan könnyen kezelhető motiválógépezetet adjak a futók kezébe, amellyel gyorsabban, eredményesebben és tökéletesebb technikával futhatnak!

Rendeld meg most!

'Fel a tetejéhez' gomb