FUSS GYORSABBAN ÉS KÖNNYEBBEN AKÁR 1 HÓNAP MÚLVA

Hogy elérd, egy motiválógépezetet kapsz a kezedbe, amely katapultálja a teljesítményedet és turbó fokozatba kapcsolja a futáshoz kulcsfontosságú izmaidat

A kihívások izgalmassá teszik az életet. Vannak köztük olyanok, amelyeket elkerülnénk; szakítás, lelki gondok, munkahelyi problémák, vizsgaszituációk, de sokan inspirálónak tartják őket, és rájönnek, valójában fejlődtek a kihívás teljesítésével.

Ezzel szemben most megteheted, hogy előre gondolkodsz. Hogy megragadsz egy olyan lehetőséget, amely évekre meghatározhatja a futáshoz való viszonyodat, megszínesítheti az edzéseidet, és eredményesebbé is válhatsz a segítségével

Tedd szívedre a kezedet…

Néha kínszenvedés lehet rávenni magad a futásra. És oké, hogy kikapcsolsz a futás alatt, vagy a részidőket lesed, de így is előfordulhat, hogy hónapok/évek múltán elveszíted a motivációdat, hiába tűzöl ki magad elé újabb célokat.

Szükséged van részsikerekre. Részfeladatokra.

Olyan ez, mint regényírónak a novella. Egy regényen legalább fél évig, szerkesztéssel, átdolgozással együtt jó évig is dolgozni kell kézzel fogható eredmény nélkül, egy elbeszélés azonban akár órák alatt is elkészülhet lendületet, motivációt, megnyugvást adva a szerzőnek.

Ez a könyv a futók novelláskötete.

A motiválógépezet, ami beindítja a benned rejlő versenyzőt, nyerő típusú embert farag belőled és turbó fokozatba kapcsolja az általános fizikális erőállapotodat a futás szempontjából kulcsfontosságú izmok és keringés tekintetében.  

 

Rendeld meg most!

'Fel a tetejéhez' gomb

Ők már jól jártak a FutótárShopban.