Fuss gyorsabban és könnyebben akár 1 hónap múlva futós kihívások segítségével

A program a 101 kihívás futóknak könyvre épül, melyben az állóképességi gyakorlatokon túl a futás szempontjából minden kulcsfontosságú izmot turbó fokozatba kapcsolunk.

Ezekből kapsz a saját szintednek megfelelően 3 db kihívást tartalmazó AJÁNDÉK szuperválogatást, amellyel maximalizálhatod a futás teljesítményfokozást.

Tudd meg, mit érhetsz el!

féLmaraton eLőtti étkezés.II.

Kezdőként

Haladóként

És amit szinttől függetlenül elérhetsz

Mit mond, aki már olvasta?

Valós vélemények alapján

Katalin
5/5

Olyan ötletek, edzés módszerek és mérések vannak benne, amivel máshol nem találkoztak még. Nagyon hasznos, köszönöm.

Szalai Imréné Detti
5/5

Gondoltam, felmérem magam, hogy a könyv alapján mit tudok. Kellemesen csalódtam, de van még hova fejlődnöm. “Egy kis dombra lecsücsülünk”. Na ezt megcsináltam…Most olyan izomlázam van:)

Mónika
5/5

Érthető, követhető instrukciók. Nekem hiteles vagy.

Kérd Te is a 3 bemutató kihívást

A Szerzőről:

1991-ben kezdtem a futást a Postás Sportegyesületben. Közép – hosszútávon versenyeztem országos szinten érmes helyezéseket is magaménak tudhatok.

 

Ott ismertem meg első körben edzőtársként azt a magyar bajnok edzőt, aki azóta válogatottsághoz is hozzásegített atlétákat, és akit 2015-ben a Magyar Atlétikai Szövetség az atlétikában nyújtott kiemelkedő munkásságának elismeréseként dicsérő oklevélben részesített.

 

A könyv egyes fejezeteiben nem csupán saját élsportolói tapasztalatomra, hanem az ő legfrissebb szaktudására is támaszkodtam a kihívások megalkotásakor.

 

Azért adom ezt a 3 kihívást most ajándékba Neked, hogy egyrészt Te is megérezd, milyen remek játékos kihívásokkal fejlődni. Mennyire felfrissítik az edzésmunkát, a nekiveselkedést.

 

Másrészről örömmel venném természetesen, ha ez a kis fejlesztő sorozat sikert aratna Nálad, és ezért a teljes 101 kihívás futóknak könyvre kíváncsi lennél.

Facebook
Twitter
LinkedIn

© 2024 Futótárs.com - Minden jog fenntartva.