SKU STFF-DD15-122 Kategóriák ,

WayGo Delux arany női okoskarkötő pulzus és vérnyomásmérővel

16.990Ft

Elfogyott

16.990Ft

Elfogyott

Az árat eddig tartjuk biztosan a heti akcióban. 

nap
óra
perc
másodperc
Facebook
Twitter
LinkedIn

Termékleírás
Több, mint elegáns

A WayGo Delux okoskarkötő magában ötvözi a sportos és divatos női igényeket. Divatos külalakjának köszönhetően a karkötőt nem csak sportoláshoz, de  akár üzleti megjelenések alkalmával is viselhetjük. A Delux okoskarkötő négy színben kapható: lila, kék, ezüst és arany.
 

 

Funkciók

Pulzusmérő és vérnyomásmérő 
A WayGo Delux női okoskarkötő beépített valós idejű pulzusmérővel és vérnyomásmérővel van ellátva. A valós idejű pulzusmérő szenzor a nap 24 órájában folyamatosan, valós időben mutatja a pulzusszámot és rögzíti a mért adatokat. A vérnyomásmérő segítségével pedig bárhol és bármikor könnyedén megmérhetjük vérnyomásunkat és rögzíthetjük az eredményeket. 
 

Aktivitásmérő / Sport mód
Ez az okoskarkötő egy komplett aktivitásmérő is egyben. A karkötő folyamatosan rögzíti a lépésszámot, távolságot és az elégetett kalóriákat és ezeket az adatokat a mobil alkalmazás segítségével is visszamenőlegesen is követni tudjuk.  
 

 
A beépített sportmódoknak köszönhetően, könnyen kiválaszthatjuk az előre beállított sportmódot.
 

Alvásfigyelő
A megfelelő alvás az egész életünkre kihatással van. Hatással van az egészségünkre, de a napi hangulatunkra is. Minél jobban alszunk, annál energikusabbak, hatékonyabbak leszünk. 
 

 
Az automatikus alvásfigyelő funkció folyamatosan nyomon követi az alvási ciklusunkat a könnyű alvástól a mély alvásig. A szakaszokat folyamatosan méri és monitorozza. A naptár segítségével pedig visszanézhetjük, hogy mikor és mennyit aludtunk.
IP67 vízálló 
A WayGo Delux női okoskarkötő teljes mértékben védett por ellen és vízálló. Így a karkötőt magaddal viheted bárhova, akár a tusolóba is. Az IP67 besorolás azt jelenti, hogy az okoskarötő teljes mértékben védett por ellen, és vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig)!
 

Mágneses USB töltés
Az okoskarkötő saját mágnese USB töltővel rendelkezik. Ebbe behehelyezve a karkötő USB porton keresztül tölthető. A mágneses töltőnek köszönhetően a csatlakoztatás egyszerű és gyors.
A gyors töltésnek köszönhetően akár 90 perc alatt feltölthető az okoskarkötő. A 130mAh akkumulátornak köszönhetően a készenléti idő akár 30 nap is lehet!
 
 

Kijelző
A WayGo Delux okoskarkötő 0.96" TFT kijelzője kristálytiszta megjelenést tesz lehetővé. A kijelző fényereje változtatható, így szabályozhatjuk a rendelkezésre állási időt is.

Az okoskarkötő nem gyógyászati eszköz. A karkötő alkalmas viselőjének pulzus és vérnyomás értékeinek mérésére és az eredmények továbbítására, de a mért eredmények csak tájékoztatásul szolgálnak és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak.
 
Részletes adatok

Model:
WayGo Delux

Anyag:cinkötvözet és rozsdamentes acél

Szín:
arany

Javasolt:
hétköznapi viselet és sport

Kijelző:
színes, 0.96" TFT, érintő

Operációs rendszer:
IOS 8.0 vagy feljebb,
Android 4.4 vagy feljebb

Chipset:
NRF52

Vízálló:
igen (IP67)

Bluetooth verzió:
BLE4.0 Sync

Anyag:
acél

Alkalmazás:
Hero Band II  

Akkumulátor:
130mAh Li

Töltés:
mágneses USB adapter

További funkciók:

Pulzusmérő
Vérnyomásmérő,
Alvás monitorozás,
Értesítések,
Aktivitásmérés.

 
Szállítási feltételek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WayGo Delux arany női okoskarkötő pulzus és vérnyomásmérővel” értékelése elsőként

Ezek is bejöhetnek Neked

'Fel a tetejéhez' gomb

Minden okosórához ajándék jár!