Akció!

101 kihívás futóknak (E-könyv)

1.290Ft

101 kihívás futóknak (E-könyv)

MOST NEKED IS SIKERÜLHET GYORSABBAN ÉS KÖNNYEBBEN FUTNI JÁTÉKOS KIHÍVÁSOK SEGÍTSÉGÉVEL!

Ne érd be lassú fejlődéssel! Érj el robbanásszerű eredményt akár 1 hónap alatt!

Zsibbadásig edzel, mégsem futsz úgy, mintha mindig hátszeled lenne?

 

Ebben a könyvben (pdf) megmutatom, hogyan tudsz topszínvonalú fejlődést elérni pusztán játékos futós kihívások segítségével. Kezdőként is bámulatosan működő technikákat tanulhatsz meg, melyekkel rövidvágtában juthatsz el az első 5 kilométeredig.

Haladóként pedig kincseskamrában érzed majd magad a bőséges edzéscsemegék láttán.

Számolj le a sótlan edzésekkel és a kiégéssel! Fűszerezd meg a futásaidat ezzel a motiválógépezettel!

 

Dög unalmas hosszúkkal aligha csigáz fel az edzés. Hamar elveszítheted a motivációdat, még ha konkrét versenyre készülnél is.

Tedd szívedre a kezedet…

Néha kínszenvedés lehet rávenni magad a futásra. És oké, hogy kikapcsolsz a futás alatt, vagy a részidőket lesed, de így is előfordulhat, hogy hónapok/évek múltán elveszíted a motivációdat, hiába tűzöl ki magad elé újabb célokat.

Szükséged van részsikerekre. 

A 101 kihívás futóknak könyvvel ezeket pikk-pakk elérheted.

Nézz ezentúl mindig CSILLOGÓ SZEMMEL a következő futóedzésedre. Ebben segít a könyv. A motiválógépezet, ami berobbantja a benned rejlő versenyzőt, nyerő típusú embert farag belőled és turbó fokozatba kapcsolja az általános fizikális erőállapotodat a futás szempontjából kulcsfontosságú izmok és keringés tekintetében.  

 

Szakíts a gyatra futótechnikával! Erősítsd meg velünk a tökéletes technikához kulcsfontosságú izmaidat, és fejleszd legendássá a futómozgásod!

Hajtasz, mint az őrült, mégsem érzed az áttörő fejlődést? Ez lehet az oka.

 

Ha nem fejleszted a futómozgásodat, hiába gyötröd magad és jársz ólomlábakon az edzések utáni napon. A futók több mint 90%-át hidegen hagyja a futás szempontjából kulcsfontosságú izmok erősítése.

Szerintem téged is fejbe kólint a felismerés, hogyha javítasz a futótechnikádon, azzal ugyanakkora erőkifejtés mellett nagyobbakat léphetsz! Mintha minden lépésedre hátszél kapna a lábad alá. A könyvben seregnyi kihívás szerepel, ami a futás szempontjából kulcsfontosságú izmaidat kapcsolják turbó fokozatba

Facebook
Twitter
LinkedIn
'Fel a tetejéhez' gomb
>