Futás Fogyás

Segítség! Nem tudok lefogyni!

Lélekerősítő kétségbeesett nőknek

Ajánló

A fogyással való küzdelem nem csak a nőket borítja ki, azonban a következő sorokat mégis elsősorban nekik szánnám.  Távol álljon tőlem a nyájas megközelítés és a „fogadd el magad, ahogy vagy” örök igazsága, mert egy bizonyos szintig természetes, hogy minél jobban szeretne valaki kinézni. Fontos a számára az elismerő pillantás, vonzó akar maradni, stb.

Felejtsük el egyelőre, hogy a fogyásnak is megvan a maga genetikája. 

Koncentráljunk inkább a lelki részre, először pasi szempontból.

Szerintem ugyanis sokkalta rosszabb egy az alakjáért állandóan aggodalmaskodó nő, akivel egy sima vacsora is kínszenvedéssé fajulhat, mert nem eszik meg „akármit” pusztán az alakja miatt, mint egy némi súlyfelesleggel rendelkező önbizalomtól duzzadó nő.

Én biztosan a második lehetőséget választanám, és amennyi férfival beszéltem, a többség is így van vele.

futas

Persze. Tény, hogy vannak olyan állapotok, amikor valaki tényleg túlzottan elhagyja magát, főleg, ha az egészsége szempontjából is jót tenne a fogyás, akkor mindenképpen érdemes belevágnia, de csak azért, mert a szomszéd vagy az Insta és egyéb közösségi felületeken tökélyre szabott képeket lát mindenki tökéletes életéről, amiatt semmiképp se alakuljon ki késztetés a fogyásra.

Egy nő lehet teljes értékű nő, sőt, szexi is némi „fogni valóval” a testén. Sőt.

Én a magam részéről megint csak azt mondom, nem lenne jó haspuszi esetén azt mondani a kedvesünknek:

„Hmm. Drágám, de rágós a gerinced”.

Az, hogy a legjobbat hozd ki magadból, hogy erősebb legyél, összességében jobb kondinak örvendj, nyilván támogatandó. Azonban az önsanyargatás, az indokolatlan szorongás a tested miatt már más lapra tartozik.

A párodért, magadért hozd a lehető legjobb formádat, de ez nem kell hogy azt jelentse, a lánykori súlyodban kell tetszelegned. Csak akkor lehetsz vonzó, ha két szülés után is úgy nézel ki, mintha zsenge lány lennél.

Nem szükséges. 

Ha van benned kitartás, az örömteli. Ha él benned az elhatározás, szintúgy. De egy láthatatlan elvárás miatt ne szakadj meg. Abból van elég.

Ha egy férfi megszól az alakod miatt, ott általában más baj is van. A probléma mélyebben gyökeredzik. Mindamellett, hogy létezik olyan szituáció, amikor egy nő indokolatlanul hagyja el magát (Ahogy A férfi is), és ez okozza az eltávolodást, de ezekben az esetekben is igaz szerintem, hogy a gondot nem az egyének küllemében, hanem a kapcsolaton belül kell keresni.

Az okos futó olvas is..

Kérj azonnali blogértesítőt,
és meglepünk egy ajándékkal.

Kérlek, add meg az email címed itt:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről. Marketing anyagot nem küldünk részedre. Adatkezelési irányelveinket itt találod. 

A Szerzőről:

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve

Témába vág

A FutótárShop bajnokai

[products limit="3" columns="3" class="woo" best_selling="true" ]
'Fel a tetejéhez' gomb