Futás kezdőknekFutóvilág

Mit jelent számodra a futó lét?

Ajánló

Az emberek többsége fogyásért, jobb közérzetért, egyedül töltött időért futnak – az okok és az, hogy mit nyújt nekünk a futás, végtelenek. A futó létének egyetlen követelménye az, hogy jól fusson. Sebesség, távolság, idő.

Az ultrafutó Hillary Allen elmondta, hogy nagyon komolyan veszi „miértjét”.

A futó lét, és a futás értelmének megtalálása a legprofibbaknak sem megy csak úgy tapsra

„Miért csinálom ezt? Miért akarom? ”- mondta. „Ha nem tudok válaszolni erre a kérdésre -” Ó, nem tudom, úgy érzem, hogy muszáj „-, akkor tudom, hogy át kell értékelnem a helyzetet. Olvasható a Womansrunning cikkében.

A „miért” felfedezése segíthet az edzésekben és a motiváció fenntartásában.

Jonathan Levitt, a „Hosszú távon” podcast műsorvezetője 15 000 Twitter-követőjét kérdezte meg, és remek válaszokat kapott. Íme egy válogatás belőlük.

futas

„Még akkor is, ha nehéz, örömteli”, ez lehet az új mantránk. New York Times Lindsay Crouse véleményíró röviden meghatározza a futást (Crouse írta remek darab a transzjogokról és a női sportok „megmentéséről”.)

Sasha Wolff, a Still I Run alapítója kiemelte futás pozitív szerepét a mentális egészségre.

A mentális egészség közös vonzerő; Tara Morgan szerint ez több szempontból is igaz. (A futás nyugtató hatásainak fokozásáról itt olvashat bővebben).

Esther Atkins maratonista és futóedző Dél-Karolinából konkrétabban fogalmazott, kiemelve a futás által nyújtott tudást.

Többen az „öröm” és az „élet” szavakkal írták le, hogy mit jelent számukra a futás.

Ez a @runyogadoughnut-tól kapott válaszok összefoglalója. Bemutatja, hogy a futás miként indulhat el egy általános valamiként, aztán elmozdíthatja az elmédet és a testedet, végül másvalakivé válsz. Pozitívabb emberré.

És Kristin Jenny, triatlonista és ennek a praktikus útmutatónak a szerzője, ugyanazon a véleményen van. Futó vagy, ha futsz!

Forrás link

Az okos futó olvas is..

Kérj azonnali blogértesítőt,
és meglepünk egy ajándékkal.

Kérlek, add meg az email címed itt:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről. Marketing anyagot nem küldünk részedre. Adatkezelési irányelveinket itt találod. 

Forrás
Womansrunning
A Szerzőről:

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve

Témába vág

A FutótárShop bajnokai

[products limit="3" columns="3" class="woo" best_selling="true" ]
'Fel a tetejéhez' gomb