Futóvilág

A Strava ráncfelvarrást csinált, ezek a változások történtek

Ajánló

A Strava jelentős változásokat hajtott végre az iOS és az Android mobilalkalmazásokban, és néhány felhasználó március 24-én, szerdától kezdve hozzáférhetett a frissített alkalmazáshoz. Derül ki a Womansrunning cikkéből.

A Strava képviselője elmondta, hogy az alkalmazás teljes bevezetésének időzítését még meg kell határozni. Tehát, ha még nem látod az alkalmazás frissítését, ne ess pánikba.

A Legjelentősebb változások:

Az alkalmazás alján található frissített navigációs gombok hozzáférést biztosítanak a Strava alapvető funkcióihoz.

A Starva frissített kezdőképernyője
A Strava frissített kezdőképernyője. Fotó: Strava

Home: Itt találod az egyéni útvonalakat (és futásaidat és egyéb tevékenységeidet), valamint a közösségi tevékenységeit a Csoportok lapon.

A Strava térképtérképeinek animációja
Fotó: Strava

Térképek: Ez a szakasz lehetővé teszi utak megtekintését, és a legnépszerűbb szakaszok hőtérképét jeleníti meg. Az előfizetők Új Utakat adhatnak hozzá és előhívhatják az Útvonalak fülön a Térkép menüből.

futas
A Strava sportválasztékának animációja

Rekord: Bár ebben a szolgáltatásban nincs lényeges változás, egy korábbi frissítés lehetővé teszi, hogy ne csak túrákat rögzítsd, hanem más tevékenységeket is, például jógát, súlyzós edzéseket, crossfiteket és még sok mást. És egy Bluetooth pulzusmérő csatlakoztatva, nyomon követheted a teljesítményedet közvetlenül a telefonodon is

A Strava csoportjellemzőinek animációja
Fotó: Strava

Csoportok: Ez a menüopció használható arra, hogy kapcsolatba lépj más Strava-felhasználókkal, csatlakozz a kihívásokhoz, találj hasonló gondolkodású sportolókat és fedezd fel a kedvenc márkákat a kapcsolódó klubokban.

A Strava felhasználói profiljának és statisztikáinak animációja
Fotó: Strava

Profil: Ez a menüpont a profil megtekintéséhez és az edzés nyomon követéséhez használható. Kereshetsz a korábban rögzített túrák és egyéb tevékenységek között is. Az ebben a szakaszban található Progress fül áttekintést nyújt a legutóbbi tevékenységekről, valamint megnézheted az adott túra vagy tevékenység részleteit. Ebben a menüpontban a keresési funkció segítségével megkeresheti a Strava tevékenységeidet és szűrhetsz a tevékenységek, adatok alapján (sport, távolság, dátumtartomány, stb.). Ez sokkal könnyebbé teszi egy adott tevékenység megtalálását, mintha a teljes listát át kéne nézned.

Forrás.

Az okos futó olvas is..

Kérj azonnali blogértesítőt,
és meglepünk egy ajándékkal.

Kérlek, add meg az email címed itt:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről. Marketing anyagot nem küldünk részedre. Adatkezelési irányelveinket itt találod. 

A Szerzőről:

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve

Témába vág

A FutótárShop bajnokai

[products limit="3" columns="3" class="woo" best_selling="true" ]
'Fel a tetejéhez' gomb