Vitaking MACA GYÖKÉR (90)

3.290Ft

Elfogyott

Cikkszám: dv-22 Kategória:

A maca a Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere. Segítheti az egészséges energiaszint megtartását. A maca gyökér évezredeken át az inkák szuperétele volt. Gyökérrostja gazdag a különféle serkentő hatóanyagokban. Több mint 300 illat-, színanyag és illóolaj található benne.

A macagumót a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják számon. A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin és a magas energiatartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet. Úgy gondolják, hogy javítja a szellemi teljesítményt, ezért “perui ginszengnek” is szokás nevezni. A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik…

 

Kiváló tápanyagforrás

A Maca Gyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják. A gumó a perui lakosság számára hasonló értékű tápláló növény, mint a rizs, a búza, a kukorica vagy a bab a más kontinensen élők számára. A maca azonban nemcsak magas szénhidrát tartalmáért nagyra értékelt élelmiszer, hanem egyéb összetevőinek köszönhetően széles körben lehet hasznos kiegészítés.

A növényben különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrát, fehérje, esszenciális zsírsav található. Fő hatóanyagai azonban az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak.

A maca növény, mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük. Nem sok olyan élelmiszer van ami hasonlóan segít a fizikai teljesítmény és állóképesség fokozásában.

 

A Maca:

Segíthet növelni a szexuális potenciált.
Elősegítheti a szexuális vágyat.
Segíthet növelni a spermiumok mennyiségét és mozgékonyságát.
Segíthet fenntartani a férfiak egészséges szaporodási szervrendszerét.
Támogathatja mind a férfi és női nemi működést.
Segíthet a csontveszteség (csontritkulás) megelőzésében.
Segíthet csökkenteni a csontritkulás kockázatát.
A nőknél hozzájárulhat a változó kor után is a csontok erejének fenntartásához.
Kiváló energiaforrás.
Támogathatja a fizikai és szellemi teljesítményt.
Segíthet fenntartani az optimális állóképességet és életerőt.

Hozd magad csúcsformába!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vitaking MACA GYÖKÉR (90)” értékelése elsőként
'Fel a tetejéhez' gomb

Minden okosórához ajándék jár!