Panda Nutrition Tribulus Terrestris 3G Tabletta – 120 tabletta

4.490Ft

Elfogyott

Cikkszám: PNDA-TRIBULUS Kategória:

A Tribulus Terrestris köznapi nevén a királydinnye kivonat egy hormonháztartást optimalizáló gyógynövény hatóanyagtartalmú étrend-kiegészítő.

A Tribulus Terrestris a hormonháztartás működését és az endokrin rendzsert optimalizálja, férfiaknál a tesztoszteron szintet növeli, míg nőknél az ösztrogén szintet, de fontos hangsúlyozni, hogy a Tribulus Terrestris egy gyógynövény, nem tartalmaz kész hormont és semmi köze a szteroidokhoz.

25 éves kor után a szervezet hormontermelése hanyatlik, ami 40 éves kor után exponenciálisan felgyorsul. Fontos megjegyezni, hogy ez a férfiaknál jelentkező csökkenő tesztoszterontermelés, míg a nőknél az ösztrogéntermelés csökkenés nem csak a kor következménye, hanem az akkut stressz és a nem kielégítő mennyiségű alvás következménye is.

Az alacsony tesztoszteronszint és nem megfelelő endokrin rendszer tünetei:

Fáradékonyság
Romló sportteljesítmény
Lassabb regeneráció
Csökkent nemi vágy
Mikor ajánlott a Panda Nutrition Tribulus Terrestris 3G tabletta szedése?
ha alacsony a tesztoszteron szinted
ha enervált vagy és nem megy az edzés
ha megnövelnéd az edzéseid intenzitását
ha felpörgetnéd a szexuális életedet
A Panda Nutrition Tribulus Terrestris 3G hatása
A Tribulus Terrestris fokozza az LH-hormon (luteinizáló) termelődését az agyban, ami a szervezetet több tesztoszteron kiválasztására ösztönzi a herék Leydig sejtjeiben.

A Tribulus Terrestris szedése optimalizálhatja a tesztoszteron szintet, csökkentheti a fáradtság érzetet és javíthatja a szexuális életet.

A Tribulus Terrestris azaz a királydinnye hatása a nők hormonháztartására

A Tribulus Terrestris szedése csökkentheti a premenstruációs fájdalmakat és 40 feletti nők esetében a klimax tüneteit is enyhítheti a királydinnye kivonat szedése.

A Panda Nutrition Tribulus Terrestris 3G összetétele
Egy adag Tribulus Terrestris 3G 3000 mg tribulus terrestrist tartalmaz, mely 40% szaponin tartalmú. Egy adag 2 tablettából tevődik össze.

A Panda Nutrition Tribulus Terrestris 3G adagolása
Naponta egy adagot javaslunk, vagyis 2 tablettát, lefekvés előtt ajánlott a bevétele, hogy alvás közben kifejthesse a hormonokra gyakorolt áldásos hatását. Egy doboz Tribulus Terrestris 3G 120 tablettát tartalmaz, ami 60 adagot takar. Egy doboz Tribulus Terrestris 3G 2 havi mennyiséget tartalmaz. Extrém igénybevétel vagy profi sport esetén az ajánlott mennyiség időszakosan túlléphető.

Kiknek nem ajánlott a Panda Nutrition – Tribulus Terrestris 3G szedése?
Terhes és szoptatós anyáknak a készítmény szedése nem javasolt.

Tápérték adatok

1 adag: 2 kapszula

a csomagolás 60 adagot tartalmaz (120 kapszula)

Megnevezés 2 kapszula
Tribulus Terrestris (királydinnye) 3000 mg
Összetevők: Tribulus Terrestris kivonat [40% szaponin tartalom], Maltodextrin, tömegnövelő szer (cellulóz), csomósodásgátló anyag (szilícium-dioxid, magnézium zsírsavakkal oldott sói, Talc), stablilizálószer (Polyvinylpyrrolidon [PVP]).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Panda Nutrition Tribulus Terrestris 3G Tabletta – 120 tabletta” értékelése elsőként
'Fel a tetejéhez' gomb

Minden okosórához ajándék jár!