Akció!

Készülj fel életed első maratonjára! Könyv + Ajándék!

2.990Ft

Andrew Kastor futóedző több mint húsz éve működik együtt különféle felkészültségű sportolókkal. A laza 5K-futóktól a maratoni olimpiai bajnokokig számtalan sportoló dolgozott már ezzel az eredménycentrikus útmutatóval – és most mi is megtehetjük. A Készülj fel életed első maratonjára! című kötetből megismerhetjük Andrew Kastor személyes edzésmódszerének leghatékonyabb megoldásait, hogy fitten állhassunk a rajtvonalhoz.

Cikkszám: BK24-174466 Kategóriák: , , ,

Maraton edzésterv tökélyre fejlesztve!

Bizonyára Te is egyetértesz azzal, hogy utálod, ha fölöslegesen húzzák az idődet. Egy maratoni felkészülésre is igaz ez. Nem úgy akarsz eljutni a maraton céljáig, hogy közben rendre rossz irányba kanyarodsz a pályán.

Szeretnél eredményesen haladni.

Ezt adja meg Neked ez a könyv. Rizsamentes felkészülés, csakis a lényegre fókuszálva.

Amikor először kezembe vettem a Készülj fel életed első maratonjára könyvet bevallom, irigység fogott el. Egyből arra gondoltam, milyen jó lett volna, ha nekem jut eszembe így írni a maratonról. Ilyen komplett kiadványt alkotni. Ami egyrészt igen színes, másrészt kellőképpen részletes ahhoz, hogy valaki tényleg képes legyen a maraton teljesítésére  segítségével.

Pedig annyira bele akartam volna kötni a 20 hetes edzésprogramba.

Mondván, túlságosan kevés, hiszen én a Félmaraton könyvben jóval hosszabb időtartamokat szerepeltettem. Mindamellett tüzetesen átnézve a Készülj fel életed első maratonjára könyvben szereplő edzésprogramot és a hozzáfűzött tanácsokat, életbevágó kiegészítéseket ki kell mondjam…

Működik. És Neked is működni fog!

Ráadásul különösebb szenvedés nélkül. Persze hazugság lenne azt mondani, hogy a felkészülés a maratonra vagy a 42 K teljesítése simán megy, de ezzel a tudásanyaggal plusz a valóban végigvitt edzéstervvel képes lehetsz rá.

A Futótárs extra segítsége a Készülj fel életed első maratonjára könyv mellé

Mivel nem egy sima könyves oldalon vagy, hanem a Futótárs webshopjában, a FutótárShop-ban szeretném, ha éreznéd a különbséget.

A könyv megvásárlásával Ajándékba adom Neked a 101 kihívás futóknak e-könyvemet, amit sikeres vásárlás után tudsz letölteni a FutótárShopos fiókodból (ha regisztrálsz vásárlás közben).

De a rendszerünk kiküldi Neked az ajándék könyvet regisztrációtól függetlenül. Amennyiben nem kapnád meg, kérlek, jelezz felénk. Ez az e-könyv (pdf) 101 funkcionális, fejlesztő gyakorlatot tartalmaz futóknak, köztük kifejezetten a maratoni felkészülést segítő teszteket is. Egyszerre szórakozhatsz, versenghetsz magaddal és fejlődhetsz.

Ennél komplexebb maratoni felkészülést nem találsz, csak, ha megfizetsz egy személyi edzőt. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Készülj fel életed első maratonjára! Könyv + Ajándék!” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

'Fel a tetejéhez' gomb
>