ES 7 agyserkentő tabletta 60db

5.999Ft

Elfogyott

Cikkszám: 6214390000 Kategória:

Az ES 7 Agyserkentő tabletta az agy természetes üzemanyaga. Ez az étrend-kiegészítő 7 olyan speciális vitamint, ásványi anyagot és növényi kivonatot tartalmaz, melyek segítik a memorizáló- és koncentrációs képességet, illetve hozzájárulnak a tiszta gondolkodáshoz és jobb reakcióidőhoz.

Hogyan segíthet az ES 7?

Hozzájárul a memorizáló képesség fejlesztéséhez
Fokozhatja a mentális teljesítményt
Elősegíti a koncentrációs képességet
Javíthatja a reakcióidőt
Segíti a letisztult gondolkodást
Energiával lát el a fáradt napokon

Milyen esetben javasolt az ES 7 fogyasztása?

erős mentális igénybevétel során
intenzív tanulási időszak esetén (pl.: vizsgaidőszak)
gyenge memorizáló képesség leküzdésében
figyelemhiányos állapotban
gyors reakciót igénylő feladatoknál
monoton munkavégzés során
Kiknek lehet hasznos az ES 7 fogyasztása?

Diákoknak: Végeláthatatlanul hosszú a tananyag? Fontos, hogy megérts minden apró részletet és vizsgahelyzetben pontosan emlékezz? Az ES 7 tanulás esetén kifejezetten hasznos lehet, hiszen segítségével könnyebbé válhat az új ismeretek elsajátítása, azok elraktározása és felidézése. Ezeket a hatásokat annak köszönheti, hogy természetes hatóanyagai révén növelheti az agy ellenállóképességét a leterheltséggel és stresszel szemben, illetve segíti a memorizálókészséget.
Startuppereknek és cégvezetőknek: Sok helyre kell egyszerre összpontosítanod és mindent kézben tartanod? Ez még a legjobb mentális adottságok mellet is megterhelő az agynak, így elengedhetetlen a megfelelő tápanyagutánpótlás, amely speciális összetevőket követel, olyanokat mint az ES 7 összetevői. Az ES 7 fokozhatja a munkateljesítményt, illetve a produktivitást, így segíthet a szellemi munkavégzésben. Ezt a hatást azoknak az összetevőinek köszönheti, melyek a tiszta gondolkodást, a stresszhatás alatt végzett multitaszkingolást és a kreatív gondolkodást segítik elő.
Aktív időseknek: Gyakran keversz össze neveket? Úgy érzed, hogy szellemileg már nem vagy a régi? Ez természetes, azonban van rá megoldás. Az ES 7 segíthet visszafogni a kor előrehaladtával járó természetes kognitív hanyatlást, illetve megelőzni a mentális leépülést és a memória romlását. Mindezt annak köszönheti, hogy gondosan válogatott összetevői hozzájárulnak az agy és szervezet megfelelő működéséhez.
E-sportolóknak és Gamereknek: A leghosszabb lan party után is szeretnél villámgyorsan reagálni? Lehoznád az 5v1 szituációkat, amire a fragvideóban is a szájukat tátják? Egész éjszaka az EXP-t hajszoljátok? Ehhez nemcsak a géped fps-ét kell növelned, hanem megfelelő üzemanyaggal táplálnod az agyad.(Nem, ez nem az energia ital és a chips.) Az ES 7 ebben nyújt segítséget, mivel olyan hatóanyagokat tartalmaznak, melyek segítenek kimerülten is koncentrálni, illetve fáradtan is villámgyorsan reagálni a váratlan szituációkra.
Szellemi sportok űzőknek: Jól megalapozott stratégiai döntéseket kell hoznod? Fontos, hogy mindent átláss, és több lépéssel az ellenfeled előtt járj? Darts, sakk vagy póker játékos vagy? Az ES 7 hozzájárul a letisztult gondolkodáshoz és a logikus, stratégia döntésekhez. Így a sportban is növeli a szellemi teljesítményt, ezzel segítve a sportolókat maximális hatékonyság elérésében.

Milyen összetevők teszik lehetővé ezeket hatásokat?
Ginkgo Biloba kivonat: javítja az agy vér- és oxigénellátását, ezáltal fokozza az agyi anyagcserét.
L-karnitin: fokozza az anyagcserét, csökkenti a fáradtságot.
Koffein: élénkítő hatású, fokozza a szellemi tevékenységet, javítja a szellemi funkciókat, csökkenti a fáradtságot.
Rhodiola Rosea kivonat: fokozza a szervezet stressztűrő képességét, javítja a szellemi teljesítményt.
Panax Ginseng kivonat: növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet, javítja az emlékezőképességet és a kognitív funkciókat.
Lecitin: nagy mennyiségben található az agyban, javítja a koncentrációt és a memóriát.
Bakopa Monnieri kivonat: hozzájárul a koncentrációhoz, támogatja a tanulási képességeket és a memóriát, javítja a kognitív funkciókat.
B-vitaminok: hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
Magnézium: hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Összetétel:

Hatóanyag megnevezése és összetétel a napi adagban (2 tablettában):

Tiamin (B1-vitamin): 2,2 mg

Niacin (B3-vitamin): 32 mg

Pantoténsav (B5-vitamin): 2,8 mg

Magnézium: 110 mg

Ginkgo Biloba kivonat: 80 mg

L-karnitin: 40 mg

Koffein: 200 mg

Rhodiola Rosea kivonat: 200 mg

Panax Ginseng kivonat: 40 mg

Lecitin: 100 mg

ebből Foszfatidil-szerin: 20 mg

Bakopa Monnieri kivonat: 200 mg

Kiszerelés: 60 db.

Ajánlott napi adag: 2 tabletta.

Figyelmeztetések: Az étrend-kiegészítő nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartsuk. Recept nélkül kapható. Fogyasztása előtt olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ES 7 agyserkentő tabletta 60db” értékelése elsőként
'Fel a tetejéhez' gomb

Minden okosórához ajándék jár!