Szállítási és fizetési információk

Ajánló

A FutótárShop az alábbi fizetési és szállítási lehetőségeket biztosítja.

Fizetési módok:

Bankkártyás fizetés a Barion szolgáltatásával: Itt bármely bankkártyát használhatod, illetve ha van Barion egyenleged, akkor azt is. Ami fontos, a bankok a kártyaterhelés előtt hitelesítést kérnek majd SMS-ben vagy a bankodhoz tartozó applikáción keresztül. Ez szabály minden bankkártya tranzakció esetén.

Előre utalás: Átutaláshoz az alábbi CIB-nél vezetett számlaszámot használd. Az utaláshoz proforma számlát kapsz 8 napos határidővel. Majd teljesítés után végszámla érkezik a megadott email címedre. Fontos, hogy a megrendelésedet 8 napig tartjuk. Ha addig nem utalod át az összeget, a megrendelésedet nem tudjuk tovább tartani.

Galambos Ádám István E.V.
10700763-57067784-51100005

Utánvét: Utánvét esetén kiszállításnál a futárnak fizetsz a termékért. Az utánvét költsége: 1490 Ft. E-könyvet vagy más digitális terméket nem tudsz ezzel a megoldással fizetni.

E-könyvek Esetén: 

Az utánvét kivételével bármely más megoldást használhatod. Átutalás és bankkártyás fizetési lehetőség áll rendelkezésedre. Ezért ne félj a bankkártyás fizetéstől. Ha teljesíted az összeg befizetését a rendelésed teljesítettre változik, és a rendelést visszaigazoló email-ben a termék linkké alakul (vagy ha készítesz magadnak saját Webshop fiókot, akkor az ott található Letöltések mappából) letöltheted a terméket. Sikerek bankkártyás fizetés esetén ez azonnal megtörténik.

0 forintos e-könyvek vásárlásakor bármely fizetési módot választhatod. A rendelésed automatikusan teljesített lesz, és a fent részletezett módon megkapod a könyvet.

Egyéb termékek esetén: 

Ruházati műszaki és egyéb termékek esetén a szállítási díjak a következőképp alakulnak.

Normál szállítás: 990 Ft
Utánvét: 1490 Ft

10.000 Forint Felett átutalásos és bankkártyás fizetés esetén a szállítás ingyenes.

Szállítási határidők:

A megrendelés ellenértékének beérkezésétől számított 3-5 munkanapon belül a futár megérkezik a csomagoddal.

Készleten lévő termék esetén ez kevesebb is lehet.

A csomagot a GLS futárszolgálat szállítja ki részedre, és logisztikai partnerünk, a Webshippy Logisztikai Központ csomagolja. A kiszállításról előzetesen email-ben és telefonon is értesítenek. A címen lévő bármely megbízott személy is átveheti a csomagodat.

Ha egy termék nem elérhető, vagy épp a választott színben/méretben készlethiány lépne fel, erről értesítünk, és átbeszéljük a megoldást. 

E-könyvek természetesen azonnal megérkeznek, miután teljesítetted a befizetést. Átutalás esetén lehet pár órányi csúszás, amíg beérkezik a rendszerbe a befizetés visszaigazolása. Ezután teljesítettre vált a megrendelésed, és megkapod a terméket email-ben.

Fontos, hogy ellenőrizd a Spam vagy Promóció mappádat, és ha szeretnéd, tedd át az Elsődleges mappába az emailünket, mert akkor biztosan mindig megkapod a rendelt könyveket. Ha bármi gondod adódik, vagy a sikeres bankkártyás fizetés után 1-2 órával sem kaptad meg az email-t a rendelt e-könyvvel, keresd Ügyfélszolgálatunkat.

Fogyasztóbarát útmutató

 

Az okos futó olvas is..

Kérj azonnali blogértesítőt,
és meglepünk egy ajándékkal.

Kérlek, add meg az email címed itt:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről. Marketing anyagot nem küldünk részedre. Adatkezelési irányelveinket itt találod. 

A Szerzőről:
'Fel a tetejéhez' gomb