Futóvilág

Ha sportos pasira vágysz, erre égető szükséged lesz

Sportos pasira vágysz? Valószínűleg nem vagy vele egyedül. Hogyan ismerkedhetnél meg eggyel? Erre lesz hozzá szükséged.

Sportos társhoz kellő önbizalom

Az első kulcs, hogy legyen önbizalmad. Ha lejársz terembe, vagy edzőpályára, belebotolhatsz életed sportos pasijába.

De csak akkor, ha villámsebességgel szerzel elegendő önbizalmat.

Nincs arra szükség, hogy te legyél Miss Fitness ahhoz, hogy felcsigázd egy sportos pasi fantáziáját. Ha megéled a nőiességedet, ha hiszel a tested értékeiben, máris előrébb vagy, mint egy fittlady, aki egész nap a külsején rágódik.

Találd meg a sportos pasit

A második kulcsfontosságú dolog, hogy találd meg a sportos pasit.

Tény: Online minden egyszerűbb.

Számolj le a lassú módszerekkel, és lépj rá a gázpedálra. Csatlakozz egy sportos társkeresőhöz, ahol már eleve sportos pasikkal ismerkedhetsz.

Tipp: Ha most teszed, 1000 Ft költőpénzt is kapsz;).

Miért van égető szükséged a Futórandira?

Mert leszűkíted a kört. Nem kell felesleges körökkel fárasztanod a lelkedet, hogy kiderüljön, ki nem állhatja, hogy futsz. Hogy karcolja az idegeidet, amiért  folyton a bulizáson pörög az agya.

Mennyivel felemelőbb érzés, hogyha együtt készülhetnél vele egy versenyre, vagy órákon át beszélhetnétek azokról a futásos élményekről, melyeket együtt éltetek át.

A közös hobbi sziklaszilárddá építhet egy kapcsolatot

Tengernyi érv szól amellett, hogy a társaddal közös hobbitok legyen. Mindkettőtöket lefoglal a munkája. Az iskola. Bármilyen más kötelezettség. Amikor együtt lennétek kezdetben lehet, hogy pont a találkáitok miatt szorul háttérbe a hobbid.

És ez egy darabig fel sem tűnik.

De aztán, ahogy egyre mélyebbre fonódtok a kapcsolatban, föltűnik, hogy valami nem stimmel. Mintha föladtad volna önmagad. Az életed egy részét.

Ha sportos pasit választasz, ezt nem történik meg.

Ha futó pasiról van szó, vagy veled megy, vagy átérzi az edzések fontosságát. Nem húzza a száját. Támogat. És ha nem fut, kísér bringával.

A programok szervezése is egyszerűsödik. Aktív emberről lesz szó. Így ha kimozdulnál, valőszínűleg nem kell hallgatnod a férfinyavalygást.

Az ágy is edzőteremmé válik

Persze nem szó szerint. Viszont a kiváló állóképesség a szexben is megmutatkozik. Például egy sornyi szextechnika megvalósíthatóvá válik szemben kevésbé sportos pasikkal. Nekik korlátozottabbak lesznek a lehetőségeik.

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve

Témába vág

'Fel a tetejéhez' gomb