Futóvilág

Mi lenne, ha egy futó lenne a Nagy Ő?

Ajánló

A Nagy Ő vagyis az amerikai Bachelor magyar változatát 17 év után újraélesztette a Tv2. Hogy ez mennyire hiányzott az életünkből, azon lehetne vitatkozni, azonban egy érdekes tény mégis mutatkozik mögötte, amire érdemes egy kis humort ráhúzni.

Ha férfi a főszereplő, akkor sportolóról van szó.

Először a teniszező Noszály Sándor volt a Nagy Ő szerepében (személyes véleményem, hogy talán őhozzá passzolt a leginkább a szerep), majd Molnár Anikó, aki kakukktojás nem csak abból a szempontból, hogy nő, hanem mert nem sportoló, majd Gyursánszky Gábor, vízisí világbajnok. Most pedig Tóth Dávid kajakos áll helyt, mint Nagy Ő. Eddig egy adás ment le, túl sok pozitív kritikai véleményt nem ért meg.

Ami miatt foglalkozom vele, az nem más, mint egy messzire nem, ellenben rendkívül közelre vezető képzelgés, hogy mi lenne akkor, ha egy futó lenne a Nagy Ő.

Az első nap után ugyanis Tóth Dávid kitalált egy csapatfeladatot – bár sanszos, hogy nem az ő fejéből pattant ki az ötlet: az érte versengő nőknek kettesével kellett kajakba szállniuk, hogy bizonyítsák mennyire ügyesek a sportban is.

futas

Erre fűztem föl a következő gondolatsort. Hogyan nézhetett volna ki ez a feladat, ha történetesen futó van a Nagy Ő szerepében?

Lássunk néhány ötletet. De ha van jobb, szívesen veszem.

  • Váltóverseny, ahol a lányok megmutathatják mennyire ügyesen bánnak a bottal
  • Sprintszámoknál alkalmazott rajt pozíció felvétele, hogy kidomboríthassák a fenekük előnyös oldalát.
  • Kreatív bemelegítési technikák rajtolás előtt
  • Tömegfutóverseny magassarkúban 100 méterről a Nagy Ő-ig. Aki legelsőnek érinti meg, azé…

Van ötleted? Oszd meg velünk:)

 

Az okos futó olvas is..

Kérj azonnali blogértesítőt,
és meglepünk egy ajándékkal.

Kérlek, add meg az email címed itt:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről. Marketing anyagot nem küldünk részedre. Adatkezelési irányelveinket itt találod. 

A Szerzőről:

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve

Témába vág

'Fel a tetejéhez' gomb