Különleges kezdő futó edzésterv nőknek

Ajánló

Felmerülhet Benned a kérdés, hogy a nőknek szüksége van -e külön kezdő futó edzéstervre, vagy használhatnának egy átlagos edzésprogramot. Az én tapasztalatom szerint lendületbe hozó érzés, ha egy nő érezheti a törődést, és ez akár egy futóedzés esetén is igaz lehet. Ennek szellemében állítottam össze a listámat azokból az edzéstervekből, melyek megírásakor egy nő volt a „tanítvány”.

Kezdő futó edzéstervek nőknek

Először is: Ezek szabadon „rabolható” futóedzések, így nem kell előkészítened a pénztárcádat.
Másrészről, mivel nem vagyok melletted az edzéseken fontos, hogy felelősséggel végezd a gyakorlatokat. Elsősorban a biztonság és a jókedv, a pozitív érzésekre fókuszálok az edzésprogramok megalkotásakor. Azt szeretném, hogy a futás ne egy unalmas elfoglaltság legyen, hanem minden szinten kihozhasd magadból a maximumot a segítségével.

És talán pont ez a kezdő futó edzésterv nőknek szánt változatainak a lényege. Hogy a jó értelemben vett lelkizés, a lélek boldogsága is megjelenik bennük. Legalábbis mindent elkövettem, hogy így érezze magát, aki olvassa, és persze főleg csinálja az edzéstervet.

Kezdő futó edzésterv nőknek fogyáshoz

A nők esetében a legnépszerűbb cél a fogyás, alakformálás szokott lenni. Ennek megfelelően ezzel kezdem a listát. A pdf-ekben nem csupán száraz edzésterv, hanem lélekmasszírozás is szerepel. 

Teljesen kezdő futó edzésterv nőknek

Természetesen nem csupán a fogyás lehet a fő cél egy nő esetében. Az alábbi edzésterv az általánosabb irányt képviseli, kevesebb lelki kitekintés szerepel benne. Ezt is ajándékba kapod. Vagyis ingyen szerezheted meg. 

Az okos futó olvas is..

Kérj azonnali blogértesítőt,
és meglepünk egy ajándékkal.

Kérlek, add meg az email címed itt:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről. Marketing anyagot nem küldünk részedre. Adatkezelési irányelveinket itt találod. 

A Szerzőről:
'Fel a tetejéhez' gomb