Futás kezdőknek

Izgalmas kihívás kezdő futóknak 1 hónap után

Ajánló

Kezdő futóként először a fokozatosság elvét kell betartanod. Ahhoz, hogy jöjjenek az eredmények és valóban fejlődhess, rendszeressé kell tenni a futást, a mozgást az életedben. Itt Írtunk bővebben arról, hogyan fuss kezdőként, hogy másnap is kedved legyen felkelni. Miután végeztél az első hónap ráhangoló edzéseivel, ideje, hogy nekiveselkedj egy izgalmas kihívásnak.

Izgalmas kihívás kezdő futóknak (1. Hónap).

Szerencsés, ha megkérsz valakit, hogy kísérjen el erre a tesztre. Indítsd el a stoppered, és kezdj futni beszélgető tempóban. Mesélj folyamatosan a kísérődnek, vagy, ha nincs veled senki (és nem akarod, hogy furán nézzenek rád, amiért magadban beszélsz) figyelj a légzésedre, és amikor nem vagy képes tovább beszélni (persze nem azért, mert elfogyott a mondanivalód), akkor állj meg.

Értékelés

Hány percig bírsz futni?

5 – 10 perc = Átlagos
11 – 15 perc = Jó
16 perc felett = Kiváló

futas

Az okos futó olvas is..

Kérj azonnali blogértesítőt,
és meglepünk egy ajándékkal.

Kérlek, add meg az email címed itt:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről. Marketing anyagot nem küldünk részedre. Adatkezelési irányelveinket itt találod. 

A Szerzőről:

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve

Témába vág

'Fel a tetejéhez' gomb