Tudástár

Így csináld helyesen: Kettle bell dead lift

Ajánló

A kettle bell használata még mindig népszerű az erőnléti edzések során. Nem csoda, kényelemesn fogható, és nem mellékesen hatékony eszköz. Jó néhány gyakorlatot végezhetsz vele, ami futóként is hasznos. Ilyen például a „dead lift” is.

Ám, ahogy minden gyakorlat esetében, úgy a  kettle bell dead lift mozdulat során is a legfontosabb a helyes végrehajtás. Sose feledd. Inkább végezz jól egy gyakorlatból kevesebb ismétlést, mint többet gyatra végrehajtási technikával.

A dead lift nem túl bonyolult, de figyelned kell a helyes testtartásra. Félguggolásból indulj, tartsd feszesen és egyenesen a hátad, ezzel nem mellékesen kíméled is magad. De beszéljenek a szavak helyett a képek inkább.

kettLe beLL dead Lift 1. Lépés

kettLe beLL dead Lift 2 Lépés

futas

kettLe beLL dead Lift 3. Lépés

© Juriah Mosin Dreamstime.com

Az okos futó olvas is..

Kérj azonnali blogértesítőt,
és meglepünk egy ajándékkal.

Kérlek, add meg az email címed itt:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről. Marketing anyagot nem küldünk részedre. Adatkezelési irányelveinket itt találod. 

A Szerzőről:

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve

Témába vág

'Fel a tetejéhez' gomb