Futás könyv

Futás könyvek, képzések a Futótárstól

Épp ideje, hogy végre Te is kihozd a maximumot a futásból. Hogy olyan készségekre tegyél szert, amelyekkel nem kell beérned a futósikerekkel, hanem az egész életedet megújíthatod.

A futás könyv segítségével megtanulsz sziklaszilárdan, két lábbal állni a földön. Te lehetsz a bástya először önmagad, aztán mások számára.  

A futás, ahogy egy róla szóló könyv is túlmutat átlagos edzésterveken. Megragadja a kezed, és végigvezet azon az úton, ahová el akarsz jutni.

Csak követned kell. És másolni a teendőket.  

Futás könyv 1. - Futás kezdőknek A-tól Z-ig OKOSAN Online tanfolyam + e-könyv

A futás számos sport alapja. A kardió edzéssel olyan alapokat építhetsz, amellyel nem csupán a fittségi szintedet, hanem a hosszantartó egészséges életmódodat is megalapozhatod. Viszont a legtöbben tonnányi hibát elkövetnek az elején. Emiatt hamar föladják.

Pokoli feladat összeollózni a tudást innen – onnan. Edzéstervekkel tele a padlás, ezért jó lenne végre egy komplex anyag, amelyben minden kulcsfontosságú információt megkaphatnál az induláshoz. Ráadásul mindezt könnyed, lényegre törő stílusban fölösleges szakszavak nélkül.

Futás könyv 2. - Mindent a Félmaratonról

Ha csillogó szemmel akarsz beérni a félmaratonon akár az első, akár a sokadikra készülsz, akkor neked fog álomszerűen működni a Félmaraton könyv.

Zseniális technikákat találsz benne, amelyekkel csúcsra törhetsz. 

Végre neked is sikerülni fog elérni, amit elterveztél.

Futás könyv 3. - Ha az a cél, hogy valósággal berobbanj

Összeültem egy magyar bajnok atlétaedzővel, aki korábban edzőtársam volt. Most gyerekektől kezdve ifiken át egészen a szeniorokig mindenkit edz. 

Összedugtuk a fejünket, és kidolgoztunk 101 olyan játékos kihívást, amivel megfűszerezheted a futásaidat. Akármilyen szinten lehetsz. Megszabadulhatsz a kiégéstől. Igazi motiválógépezetet kapsz a kezedbe.

Futás könyv 4. - Irány a maraton

Készülj fel életed első maratonjára okosan! 

Ebben a könyvben átfogó 20 hetes maratoni edzésterv szerepel. Rizsamentes felkészülést biztosít számodra. 

Természetesen a maratoni edzésterven kívül minden kulcsfontosságú fizikai és lelki munícióval ellát, ami a sikeres és boldog teljesítéshez, az örömkönnyekhez vagy a célba érés utáni családi összeboruláshoz kell.  

A Futótárs azonban megsokszorozza a felkészülésed lendületét!

A könyv mellé ajándékba adjuk a fentebb látható 101 kihívás futóknak e-könyvet, amely kifejezetten Neked, a maratonra készülőnek is tartalmaz belevaló teszteket. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
'Fel a tetejéhez' gomb