Futás kezdőknek Á-tól Z-ig OKOSAN

A tanfolyam segítségével alapot építhetsz, amely bármilyen futós cél eléréséhez hozzásegít.

Hogyan segít Neked a Futás kezdőknek Á-tól Z-ig OKOSAN Online tanfolyam?

A futás csodálatos sport, és ami sokszoros jó hír, hogy temérdek időt megspórolhatsz, ha ezt a mozgásformát választod.

Nem szükséges elbaktatnod az első konditeremig, egyszerűen kisétálsz az otthonodból és nekiveselkedsz a kilométereknek.

Na jó, azért kapj magadra valamit előtte. Ebből a könyvből az is kiderül, mi legyen az.

 

A futás számtalan sport alapja. A kardió edzéssel pedig olyan alapokat építhetsz, amellyel nem csupán a fittségi szintedet, hanem a hosszantartó egészséges életmódodat is megalapozhatod.

 

Viszont a legtöbben tonnányi hibát elkövetnek az elején, és emiatt a kezdeti határtalannak tetsző lendület néhány hét alatt+  elhalványodik, végül megfakul. Ez pedig kudarchoz vezet, ami megtépázza az ember amúgy sem végtelenbe nyúló önbizalmát.

 

Annyi mindent olvasni a neten, és ez alól a futás sem kivétel.

 

Pokoli feladat összeollózni a tudást innen – onnan. Edzéstervekkel tele a padlás, ezért jó lenne végre egy komplex anyag, amelyben minden kulcsfontosságú információt megkaphatnál az induláshoz. Ráadásul mindezt könnyed, lényegre törő stílusban fölösleges szakszavak nélkül.

Tartalom és betekintés a tanfolyamba

Ezt szedtem neked össze!

Belerakva több, mint 30 éves tapasztalatomat a futásban, valamint a több száz bizonytalan futó kérdéseire adott válaszokat, amelyeket az évek során felém intéztek a Futótárs Facebook oldalán, vagy a blogon keresztül.

Lépj be te is a sikeresen induló futók táborába!


Végig vezetlek a kezdési folyamaton. A segítségemmel olyan alapot építhetsz, amely bármilyen futós cél eléréséhez hozzásegít. Ez az alap a legtöbb futónál kimarad, és később csak izzadságosan pótolható. Némelyiket pedig már-már lehetetlen utólag rendbe tenni.


Ebben a könyvben, amely videós tanfolyamot is magába foglal, megtanulod, hogyan indulj el okosan a futás világában. Melyek azok az égetően fontos területek, amelyre fókuszálnod kell, és melyek azok, amelyekre fölösleges, vagy akár pénzt égetsz velük, ha megteszed.


Összesen 21 kulcsfontosságú téma bőségesen, de nem terjengősen kifejtve és 9 támogató videó segíti a futós célod elérését a Futás kezdőknek A-tól Z-ig okosan könyvben.


Az anyagban elérhetőséget is találsz, ahol közvetlenül tudsz kérdezni, ha elakadnál. Úgy érezheted majd, mintha egy tapasztalt futótárssal beszélhetnéd ki a húsba vágó futós kérdéseidet.


Vágj bele!

Miért bízhatsz bennem futás kezdőknek témában?

1991 óta a futás az életem szerves része. 15 évig versenysportoló voltam, több budapesti, és országos érmet szereztem.


Ami azonban kiemelkedőbb a futásban elért eredményeimnél, azok az általam készített tudásanyagok segítségével felkészülő futók sikerei.


2010 óta Adam G. Steve néven írom a Futótárs blogját, valamint 10+ könyvet és online anyagot jelentettem meg, hogy segítsem a futókat a mindig magasabb szint elérésében.

Mit mondanak mások a könyveimről, tanfolyamaimról?

Aktuális Ajándékok és bónuszok a tanfolyam mellé

 

A könyvhöz + tanfolyamhoz 2 db, egyenként 24 hetes edzéstervet kapsz ajándékba, amellyel azonnal alkalmazhatod a tanultakat.

A Futás kezdőknek A-tól Z-ig okosan könyv + tanfolyam megvásárlásával 10%-os kedvezményt kapsz a további futás könyvek és tanfolyamok árából.


30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia


A Futás kezdőknek A-tól Z-ig okosan könyv + online tanfolyamra 30 napos, kérdés, magyarázkodás és szemfelhúzás nélküli 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kapsz. Csak írsz, és én 5 munkanapon belül visszaküldöm a befektetett összegedet.

'Fel a tetejéhez' gomb