Tudástár

5 kötelező használnod futás kalkulátor

Ajánló

A futók imádják az adatokat, amelyek a teljesítményüket mutatják. Én is epekedve nézem a futóórámat minden edzés vagy verseny után. Ez eddig rendben is van, de számos olyan futás kalkulátor van a neten, ami az okosórán túl is segíti a futóedzéseidet, mert előre tervezhetsz vele. Például pulzuskontrollos futást, megtudhatod a percenkénti lépésszámodat, kalkulálhatod a futóedzések ritmusát egy vágyott célidőhöz. Összeszedtem 5 kötelezően használandót, ha lézerpontosan szeretnél tudni mindent a futásaid fejlesztéséért.

Futás ritmus kalkulátor

Ebben a futás kalkulátorban minden lényeges távon kikalkulálhatod a ritmusodat. Külön tudsz szűrni 10 K-ra, félmaratnra és maratonra is. Arra figyelj, hogy átállítsd a Miles-t Kilométerre. Ha minden adatot megadtál, kattints a Calculate gombra.

Próbáld ki ezt a futás kalkulátort.

Futás kalória kalkulátor

Jó lenne tudni, hogy egy-egy edzéssel valójában mennyi kalóriát égetsz el? Ha ez a vágyad a casio speciális futás kalkulátora megadja Neked a választ.

futas

Add meg az adataidat. Férfi (Male) vagy, Nő (Female) vagy, add meg a magasságodat (Height), a súlyodat (Weight). Ezután már csak a futásod sebességét és idejét kell kiválasztanod és az Execute gombra klikkelni.

Kattints a futás kalória kalkulátorhoz. 

Futás lépés/perc kalkulátor

Érdekes adat jöhet ki abból, ha esetleg előre eltervezed, hogy hány lépést szeretnél megtenni, és a lépésszámlálódat eszerint követheted. Mondjuk percenként. Mert ez a futás kalkulátor abban segít, hogy megtudd, hogy lépést teszel meg percenként.

Be kell írnod az összlépésszámot, és a megtett távot. Ez alapján a program kiszámítja, hogy hány lépést tettél meg percenként. Ehhez tudod mérni azt az átlagot, amit percenként teljesítened kell, hogy elérd például a kitűzött napi célt.

futás kalkulátor III.

Kattints a futás lépésszám kalkulátorhoz. 

Futás pulzustartomány kalkulátor

Ha szoktál pulzuskontrollos edzéseket csinálni vagy biztos lennél abban, hogy mi a te személyes pulzustartományi értéked, akkor tökéletes lesz számodra ez a futás kalkulátor.

Első körben az életkorodat kell megadnod. Aztán kattints a Get estimate of My Maximum heart rate gombra. Ez megadja a maximális pulzusodat edzéshez.

Ha ezután a futás kalkulátorban a Calculate my heart rate zones-ra klikkelsz, a program gyönyörűen kiszámítja a pulzustartományaidat, amit menthetsz is pdf-ben, ha úgy gondolod.

futás kalkulátor IV.

Kattints ide a futás pulzuskalkulátor használatához. 

Futóedzés ritmus kalkulátor

Ez a RunnersWorld-ön található profi futás kalkulátor megmutatja, milyen ritmust kell futnod a vágyott célidődhöz. Először add meg a távot (figyelj itt is a mérföld és kilométer átállítására). Aztán add meg a vágyott versenyidődet, és nyomd meg a „számítás” Calculate gombot. A kalkulátor automatikusan megmutatja, hogy milyen gyorsan kellene futnod az edzéshét különböző szegmenseit, hogy elérd azt a vágyott célidőt.

futás kaLkuLátor V.

Kattints a futóedzés ritmus kalkulátorhoz. 

 

Az okos futó olvas is..

Kérj azonnali blogértesítőt,
és meglepünk egy ajándékkal.

Kérlek, add meg az email címed itt:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről. Marketing anyagot nem küldünk részedre. Adatkezelési irányelveinket itt találod. 

A Szerzőről:

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve

Témába vág

A FutótárShop bajnokai

[products limit="3" columns="3" class="woo" best_selling="true" ]
'Fel a tetejéhez' gomb