Félmaraton

Topszínvonalú felkészülés első félmaratonra

A felkészülés az első félmaratonra káprázatos kihívás. Ezért elengedhetetlen, hogy olyan első félmaraton edzéstervet találj, ami kipróbált és valóban működik.

Egyedi és ettől zseniális felkészülés az első félmaratonra

Az a legokosabb, ha olyan edzésprogramot követsz, amivel könnyen azonosulsz. Így megsokszorozhatod a hatékonyságot. Ezért kidolgoztam egy olyan programot, amivel szórakoztató módon, mosolyogva készülhetsz fel az első félmaratonra.

Élvezettel, örömmel futsz, és majd kiugrassz a bőrödből, amikor futni indulsz

Ha virtuálisan is, de egy futótársat adok melléd, akivel közösen készülhetsz fel a félmaratonra. Bemutatom azt a sikerutat, amit ő is végigjárt. Ne zavarjon, ha korban vagy nemben nem illetek egymáshoz. A lényeg, hogy ő is kezdőként szeretne félmaratont futni.

A „Felkészülés első Félmaratonra” siker út programban kiemelt szerep jut a biztonságnak

Mit takar ez a program? Mi van benne?

  • Először tisztázunk minden tévhitet, amit a félmaratonnal kapcsolatban hallhatsz.
  • Aztán fölvértezlek kulcsfontosságú tudással, amin a félmaraton sikered múlhat.
  • Majd rátérünk az edzésekre. Alapozni fogunk, hogy betonbiztossá tegyük a felkészülésedet a félmaratonra.

Ismerkedj meg a „futótársaddal”, és végezd el a bevezető szakaszt! Jelentkezz lent!

A „Felkészülés első Félmaratonra” siker út programban Andrea lesz az útitársad. Ahogy fent írtam ne zavarjon, ha korban vagy nemben nem illetek egymáshoz. A lényeg, hogy ő is kezdőként szeretné első félmaratonját teljesíteni.

Félmaraton edzésterv kezdőknek

Andrea 45 éves, két gyermek anyukája, életmódváltáson töri a fejét és fogyni szeretne. Kolléganője sokszor mesélt neki a futós élményeiről, ezért Andi is egy félmaratont tűzött ki célként.

Akkor válaszd az ő tervét, ha nagyjából nulláról indulnál neki a félmaratonnak. Vagy esetleg rendszertelenül edzel, és az 5 kilométer teljesítése is nehezedre esik még.

Az életkor felső határa ehhez a sikerúthoz 50-55 év.


 

További hasznos anyagokat félmaraton témában itt találsz. 

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve

Témába vág

'Fel a tetejéhez' gomb

TÖLTSD LE MOST AJÁNDÉKBA!