Lenyűgöző női okosóra futáshoz, amivel az Operában is villoghatsz

Amikor elegáns női okosóra után kutatsz a neten, ritkán jön szembe veled ehhez hasonló darab. A gyártók odafigyelnek a dizájnra, meg a funkciókra is, hogy minden szempontból megfeleljen a női elvárásoknak az órájuk. Például belepakolják a menstruációs ciklusfigyelőt. 

Egyébként, amikor a logisztikai partneremnél elkezdtem böngészni az okosórákat, hogy melyiket tenném be szívesen a FutótárShop-ba, azt hittem, valaki véletlenül elcseszte, és rossz helyre töltötte föl ezt az órát. 

Azonban, amikor megláttam ezt a gyöngyszemet, azonnal fölcsillant a szemem. Mert az oké, hogyha női okosórát keres az ember, nem feltétlenül a dizájn lesz az első, amit figyelembe vesz, de itt abszolút kettő az egyben feelingem lett.  

A WayGo Delux női okosóra funkciói:

A második gondolatom a dizájn után amúgy az volt, hogy biztos minimál dolgokat tud, ami valóban okossá tesz egy órát. Gondolom kitalálod: tévedtem.

Mondom, milyen igényeket tud kiszolgálni: 

  • Pulzus és vérnyomásmérés akár napi 24 órában. Az eredményeket is rögzíti. Ha téged is megnyugtat, hogy bármikor ellenőrizheted az adataidat, akkor ezt kipipálhatod vele.

     

  • Beépített sportmódok és aktivitásmérés. Lépésszám, elégetett kalóriák figyelése. A hozzá társított mobil alkalmazással minden könnyen követhető.

     

  • Alvásfigyelés. Méri a különböző alvásfázisokat, így könnyen kiderítheted, hogy nem is a munka, gyereknevelés, háztartás kombó miatt vagy mindig fáradt:).

     

  • Az okosóra IP67 vízállósági besorolású. Ez annyit jelent, hogy teljes mértékben véd a por, és víz ellen. Tusolásnál rajtad lehet. Nem lesz baja. Úszni azonban nem ajánlott benne. 0,15–1 m közötti merülés a határa 30 percen át.

Nézd meg a fotókat. Ugye, hogy ezt az okosóra simán elmenne az Operában is rajtad.

Olyan nőknek ajánlom ezt az okosórát, akik imádják a gyönyörű dolgokat, viszont szeretnek sportolni, és nem akarnak kompromisszumot kötni az elegancia és a sportos kinézet között. 

Igen erőteljesen gondolkodom, hogy ilyet vegyek a barátnőmnek karácsonyra. Bár egy másik okosórára is szemet vetettem. 

Bárhogy is alakul, kövess, mert megosztom majd a tapasztalatokat. 

Ha bejött a dizájn, a WayGo okosóra kínálatot ajánlom figyelmedbe. 

'Fel a tetejéhez' gomb