FutóvilágTudástár

Dressa Sportmelltartó teszt

Sziasztok Futik!

Az utóbbi egy hónapban, abban a szerencsés helyzetben találtam magamat, hogy tesztelhettem különböző sportmelltartót. Egyike volt a Dressa modellje is.

 

Ez a cikk leginkább a hölgyeknek kedvez most, de így a karácsony közeledtével remek ajándék ötlet lehet egy kiváló fehérnemű, ha megrögzött futó a párunk, akkor egyenesen kötelező :)

Szóval fiúk ti se menjetek messzire, maximum a kanapéig a laptoppal, és már mehetnek is a kosárba a szebbnél szebb futóruhák:).

 

A Dressa sportmelltartó kínálatából a Bamboo varrás nélküli szivacsos modellel kapcsolatban szeretném megosztani a tapasztalataimat

 

Elsőnek vegyük a külsőt. Számomra nagyon fontos, hogy megfogjon valami egy melltartó vásárlásánál. Igaz, hogy ilyenkor télen aláöltözőnek használjuk, azonban a nyári időszak bekövetkeztével sokan ezzel helyettesítjük a felső ruházatot.

 

A nőknél ez kulcskérdés dinamikus sportolás közben, nagyon fontos kiegészítő, hatalma pedig óriási. Megfelelő alátámasztás nélkül, az ugráló mozgás következtében sajnos idővel megereszkedhetnek a mellek. Ennek kiküszöbölésére erősen javasolt a megfelelő sportmelltartó kiválasztása

Ennél a modellnél, a mell rész külleme tetszett meg legjobban, nem az a tipikus széles felső rész, ívesen követi a mell vonalát és keskenyebb a pánt kialakítása is. A szivacsot könnyedén ki lehet belőle venni, ami nálam szintén pozitívum volt. Az anyaga rugalmas, nem feszengsz benne. Ennek hála tökéletes illeszkedést biztosít így egyszerre lehetsz csajos és sportos.

 

Ami nekem még lenyűgöző volt, hogy nem bolyhozódik mosás következtében, és nagyon gyorsan szárad. Ez egy sportmelltartónál is imádnivaló tulajdonság.

Mindenki szereti magát egy picit különlegesnek érezni, és mi nők vágyunk a kényeztetésre. A Dressa megadja ezt!

 

Amikor rendelek az internetről valamit és olyan csomagolásban küldik, ami első ránézésre megfog, az már fél siker. Ez nincsen másképpen a Dressa esetén sem, igényes és megnyerő.

 

Összefoglalva nézzük a Dressa sportmelltartó előnyeit:

 

  • rugalmas anyag
  • könnyedén szárad
  • esztétikus, nem csak sporthoz
  • kivehető szivacs
  • nem bolyhozódik
  • nem ereszti a színét
  • tökéletes illeszkedés

Ha szeretnél szexis lenni sportolás közben, vagy pasiként a párodat szexissé tenni, lesd meg a sportmelltartó kínálatot.

Futásra Fel! Fejlődj velem. Futóedző Zsani!

Bánkuti Zsanett

2015-ben határoztam el, hogy teljes életmódváltásba kezdek, amelynek köszönhetően gyökeresen megváltozott az addigi életem. A futással kezdődött minden, februárban álltam rá először a futópadra és már tavasztól jöttek a versenyek ,ez szerelem volt első látásra. Elvégeztem a Fitness Akadémián a sportoktatói tanfolyamot ,idén (2021) pedig a személyi edző képzéssel egészítem ki tanulmányaimat. Ebben a szakmában elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, így idén belevágtam még két területen elsajátítani az ismereteimet. Sporttáplálkozási Szakértő, és Gerinc Tréner. Eddz velem!

Témába vág

'Fel a tetejéhez' gomb