Futóvilág

3 szórakoztató szabadtéri kaland, amit idén nyáron kipróbálhatsz

Ajánló
Mi van a bakancslistádon, amit idén nyáron megtehetsz? Mindig is szeretted volna felfedezni a kanyonokat vagy kipróbálni a kajakozást? Érezd jól magad a napon, és próbálj ki valami újat. Vidd magaddal a gyerekeket is, miközben kihasználod a természet minden zugát. Íme öt szórakoztató szabadtéri kaland, amelyet idén nyáron kipróbálhatsz; meríts ihletet.

Geocaching

Ha a kincskeresés modern változatát szeretnéd kipróbálni, próbáld ki a geocachinget. Töltsd le az alkalmazást a telefonodra, és máris láthatod a környékeden elrejtett, koordinátákkal jelölt rejtekhelyeket. Vedd igénybe a gyerekek segítségét. A rejtekhelyek bármit tartalmazhatnak, a csecsebecséktől és matricáktól kezdve a rejtélyes rejtvényekig, amelyeket meg kell oldanotok a következő rejtekhely megtalálásához.

Kajakozás

Akár tapasztalt kajakos vagy teljesen kezdő, egy vízi kihívás tökéletes módja egy nyári nap eltöltésének. Evezzen le egy tavon vagy folyón egy pihentető napot a barátokkal és a családdal, vagy induljon el vadvízi zuhatagok felé, ha kalandvágyónak érzi magát.

Canyoneering

A kanyonokhoz ugyan némi utazást is eszközölnöd kell, de többféleképpen is kihasználhatod a lehetőséget. A túrázástól a sziklamászáson át a leereszkedésig. Vállald be a valódi szabadtéri terepet. Használd ki a szezon előnyeit. A nyár a tökéletes időszak arra, hogy kimozdulj otthonról. Maradj formában és kovácsold össze a családot közös élményekkel.

 

Forrás link

futas

Az okos futó olvas is..

Kérj azonnali blogértesítőt,
és meglepünk egy ajándékkal.

Kérlek, add meg az email címed itt:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről. Marketing anyagot nem küldünk részedre. Adatkezelési irányelveinket itt találod. 

A Szerzőről:

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve

Témába vág

'Fel a tetejéhez' gomb